Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUN ODOTUSTA SAARISTOSSA


Yhteistyössä Marimekko ja Suomen blogimedia 

Jouluisilla tunnelmilla jatketaan jälleen, nimittäin fiilistelin viime viikonloppuna talvista tunnelmaa saaristossa vanhempieni luona. Suuntasimme poikaystäväni kanssa Turkuun ja viikonlopun aikana kerkesimme mökkeilemään, hengailemaan porukoilla, käymään Turussa Pop Å:ssa, ja siinä lomassa kuvasin Marimekon talven uutuuksia. Viime vuonna vietimme joulua perheen kesken vanhempieni luona, mutta tänä vuonna olen ulkomailla joulun aikaan, joten piti nyt hieman etukäteen nauttia juhlatunnelmasta!


Kotiympäristöstä irtautuminen toi heti lomatunnelman viikonloppuun. Sunnuntaina aamulla oli mielettömän kaunis usva meren päällä!


Viimeksi kuvasin Marimekkoa syyskuussa, ja silloinkin valitsin pöydän keskipisteeksi upean Urna-vaasin. Nyt samaisesta vaasista on tullut vihreänharmaa ja hieman laakeampi versio, johon ihastuin välittömästi! Täydellinen sävy ja kaunis muoto vaativat seurakseen vain muutaman katajan oksan.


Leivoin siinä samalla tämän talven ekat joulutortutkin, ja koska tämä kattaus ei taas ole se kaikkein perinteisin jouluisalta teemaltaan, niin ajattelin tähtitorttujen muodossa tuoda jotain ihan perinteistäkin pöytään. Oli muuten hyviä, pitää tehdä pian uudestaan.


Pöytäliinana ja tyynyissä on kankaana uusi Sanna Annukan suunnittelema kuosi Vuorilaakso, joka nousi suosikikseni tumman sävynsä ansiosta. Talven mallistossa on kolme väriteemaa; harmaa, vihreä ja punainen. Kangasta saa metritavarana, mutta tyynyjä myydään siis valmiina koossa 50x50cm.


Keraamiset Varvunraita-lusikat sopivat hyvin vaikka glögimukeihin, sujautin laseihin koristeeksi vielä katajan oksat.


Uudet kynttilänjalat on suunnitellut Sami Ruotsalainen. Niitä löytyy kolme erilaista. Täysin valkoinen keraaminen, räsymatto-kuosilla varustettu versio, sekä messinkisellä kahvalla kruunattu korkeampi kynttilänjalka. Oma suosikkini on tuo korkea Liekki, mutta parhaiten ne kyllä toimivat yhdessä eri mallisina toisiaan korostaen.Jos viime postauksessa nähdyt mukit jäivät kutkuttelemaan, niin tällä viikolla Marimekolla on etuna kaikki Oiva-mukit 13€ /kpl. Etu on voimassa sunnuntaihin 11.12. asti myymälöissä ja Marimekon nettikaupassa.Oiva-sarjaan on tullut uutuutena tarjoiluastia Koppa, jossa on irroitettava nahkainen kantokahva.


Harvaluodon maisemissa sattuivat muuten toistumaan tämän talvisen kattauksen sävyt aika sopivasti :)

2 kommenttia

  1. Onpa tunnelmalliset kuvat ja aivan ihanan näköinen paikka :)

    VastaaPoista
  2. Palaan kerta toisensa jälkeen ihastelemaan näitä kuvia! On kyllä tunnelma kohdillaan ♡

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall