Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PS OLEN PIKKUJOULU


Pääsimme herkuttelemaan jouluisilla vegaaniruoilla viime sunnuntaina, kun kaksi ihanaa ystävääni Paju ja Minni järjestivät meidän kaveriporukalle pikkujoulut. Lokaationa toimi Töölön SOUP, josta aikoinaan postailinkin kuvia! Silloin en vielä tiennytkään että ystäväni Paju tulevaisuudessa olisi menossa naimisiin ravintolan toisen omistajan kanssa. Eikä silloin vielä ollut olemassa näiden naisten Youtube-kanava PS Olen vegaaniakaan. No, kaikenlaista jännää elämässä tapahtuu, ja nyt meillä on ihana pari tekemässä vegaanisia videoita, ja toinen pari joita myöskin yhdistää ruoka. :)Paju ja Minni, ihanat naiset ruokien takana! Heitä voi myös seurata Instagramissa yhdessä tai erikseen. Tsekkaa tilit @psolenvegaani, @pajunkissa ja @minnihei.


SOUPin sisustus on hieman muuttunut sitten viime kuvauskerran, lämpimänpään suuntaan. Kotoisa tunnelma vallitsi pienessä ravintolassa, kun kokoonnuimme suljettujen ovien takana. Pöydät oli yhdistetty kaheksi isoksi pöydäksi, jotta ystävät voisivat paremmin seurustella keskenään. Ryijyt seinällä, kynttilät pöydillä ja havut pulloissa toivat jouluisaa tunnelmaa musiikin lisäksi.


Jos kaipaat vinkkejä joulupöytään, niin suosittelen erittäin lämpimästi kurkkaamaan näiden tyyppien kanavan, jonka video vegaanisesta savulohesta, eli porkkalasta, on levinnyt sosiaalisessa mediassa viime aikoina. Maistoin sitä nyt itse ekaa kertaa ja porkkala todellakin oli ihan sairaan herkullista! Myös vegaaniset kaviaarileivät ja luumurahka olivat ehdottomia suosikkejani. Näiden lisäksi pöydästä löytyi mm. seitan-kinkku, perunalaatikkoa, sienisalaatilla täytettyjä ruisnappeja ja banaanikakkua.


Tämä oli nyt ainoa jouluateriani tänä vuonna, sillä luulen että Balilla ei tulla tällaisia perinteisiä reseptejä loihtimaan joulun aikaan. Olipa siis kiva päästä fiilistelemään jouluisia makuja ennen reissua. :)


Tytöt kuvasivat pikkujouluista myös fiilistelyvideon, joka julkaistaan tällä viikolla. Kiitos, oli just kiva sunnuntai-iltapäivän jouluhetki! 


1 kommentti

  1. Sota-aikana ja sen jälkeenkin syötiin aitojen ruokien korvikkeita. Nykyisin saa aitoja, tarvitsematta turvautua korvikkeisiin.

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall