Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄRPIT TAITEIDEN YÖHÖN 21.8.

Huomenna kaupunki hullaantuu taas Taiteiden yön aikaan, ja selasinpa juuri koko ohjelmiston läpi. Teatteriesityksiä, taidetta, musiikkia, tanssia ja sitä dissainiakin löytyy. Huhhuh, lista oli pitkä ja uuvuttava, mutta koska olen ystävällinen ihminen, ajattelin jakaa omat poimintani kanssanne! Nämäkin poiminnat ovat polveilevia ja valitsin mukaan kaikenlaista erikoista, ihan vain sillä fiiliksellä että mikä itseäni huomenna mahdollisesti kiinnostaisi. Pitääpä etsiä joku kaveri käsikynkkään ja lähteä kiertämään tapahtumia. Mobiiliapplikaatiokin näyttää löytyvän, joten se on varmaan aika kätevä tuolla kaupungilla liikkuessa.


Täällä pitää ainakin käydä! Muotia ja nuoria suunnittelijoita, nämä aina kiinnostavat meikäläistä.

Kuulostaa friikiltä, täällä saa mahdollisesti nauraa (ja yökötellä?)

Tirkistelynhaluisille draamaa janoaville.

Sivistyneille kulttuurin ystäville, joilla kahvihammasta kolottaa.

Elotanssit ja puutalopiha kuulostavat mukavan romanttisilta, mutta ehkä liikaa lapsia omaan makuuni..?

Jos et ikinä ehdi pikkuliikkeisiin niiden aukioloaikoina, niin nyt olisi putiikit auki yöhön asti ja tarjouksia sekä tarjoilua luvassa.

No teatterissa tulee aina käytyä ihan liian harvoin ja nyt pääsisi ilmaiseksi.

Sinne ottamaan hassuja kuvia itsestään, rekvisiittaa löytyy.

Pitäähän sitä taiteiden yönä taidetta käydä katsomassa! Ehkä myös skumppaa tarjolla?

Leffoja komeassa miljöössä, ohjelmistossa uusia ja vanhempia lyhytelokuvia.

Kissavideoita ja muuta hassua Ihana kahvilalla. Mene vaikka näyttämään oma lempivideosi. Poikaystävät varmaan ainakin tykkäis tästä.

Teurastamolla ruokaa ja muuta tapahtumaa, pakko mennä!

6 kommenttia

 1. Jei kiva et joku on koonnu omia suosikkejaan tollei, lyhyestä listasta on helpompi itsekin etsiä jotain :D Toi selfie-booth pitää kyl käydä kurkkaamassa ja Kuudes haistikin kuulostaa aika jännältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos tästä on jotain iloa muillekin! :)

   Poista
 2. Musta tuntuu aina siltä että ohjelmalista on ihan loputon, mutta sitten kun yrittää kävellä kaupungilla ja etsiä tapahtumia niin ei niitä löydy millään :D ellei just sitten pistä etukäteen kaikkea muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan totta! Siks mä nyt ajattelin poimia edes pari ohjelmanumeroa, joihin suuntaan tarkoituksellisesti, ja sitten loput ajasta voi vaan ajelehtia. :)

   Poista
 3. Hei, Kiitos suosituksesta, Jouduimme siirtämään valitettavasti youtube contestin toiseen iltaan, toivottavasti pääsette sinne, lisää tietoa seuraa youtube contestin fb sivuilla!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall