Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BLACK MARBLE TABLE


Yhteistyössä MADesignin kanssa

Saanen esitellä kotimme uusimman huonekalutulokkaan: tämä mielettömän hieno pikkupöytä vilahtikin jo hetki sitten, kun esittelin Berliinistä ostamaani korukulhoa. Se on siis MADesignin omaa tuotantoa, ja ihastuin siihen aivan välittömästi kun näin pöydän. Musta marmori puhuttelee meikäläistä tällä hetkellä kovastikin, se on nyt minun osanottoni tähän vallalla olleeseen marmoritrendiin. Valkoinen marmori tuntuu vähän turhan pliisulta meille, mutta tässä on sitä jotakin! Yhdistettynä vieläpä tuohon takoraudasta tehtyyn jalkaan se on ihan superhieno. Toki sekin lisää tuotteen arvoa että näitä on tehty vain muutama kappale, joten tiedän että tätä ei ihan jokaisella tule vastaan. :) Tuntuu että pöytä sopii kaiken kanssa ja tuo ripauksen luksusta meidänkin kotiin. Uskon että tämä pöytä on yksi niistä esineistä, jotka kulkevat mukana kodista toiseen aarteina. Tällä hetkellä se toimii sivupöytänä olkkarissa, mutta voisin nähdä tämän myös parvekkeella, yöpöytänä tai missä tahansa tyhjässä kohdassa sivupöytänä. Tästähän on se matalempi ja isompi versio sohvapöydäksi myös.


MADesignin nettikaupassa on nyt kesäalen viimeiset hetket meneillään, ja he tarjoavat blogini lukijoille kaikista normaalihintaisista tuotteista vielä -20% alennuksen! :) Koodi on rawdesign ja voimassa tämän viikon loppuun asti. 

Ps. Mallityttö Lululta terkkuja!

I am finally officially taking part to this major marble trend with this beautiful black marble table from MADesign. It is unique and I think it fits anywhere in our home. At this moment it is standing in the corner of our living room, but I can easily imagine it as a side table by the bed or on the balcony. This will be one of those treasures that will follow me from one home to another. You can get -20% discount from MADesign webshop from all normal priced items with code rawdesign till the end of this week. This marble table is definitely one to think about!

18 kommenttia

 1. Tää on niiiiin upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookin, varsin tyylikäs tapaus =) ja tämä kaluste tulee kestämään, materiaalit ihan huippuja!

   Poista
 2. Se on vaan niin makee. Aiettä. Tahtoo! :) Mutta eipä ole pöydälle edes paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää menee kuule mihin vaan, sohvan, sängyn, seinän viereen tai johonkin kulmaan ;) Mä oon kummasti keksiny sille vaikka mitä paikkoja hehe.

   Poista
 3. Upea kuva! Pöytä on tosi kaunis ja eritoten tuo jalan rakenne/muoto puhuttelee minua. Kivaa viikon jatkoa Peeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Joo ehdottomasti olen samaa mieltä, pöydän jalka on upea eikä yhtään jää mustan marmorikannen varjoon. Kiva että se näyttää yhtä hienolta ylhäältä ja sivusta :) Sitä samaa sinnekin suuntaan, oikein lupsakkaa viikkoa :)

   Poista
 4. Tosi upea pöytä ja suloinen mallityttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallityttö ottaa innolla vastaan kehut, jotka välitetään hänelle rapsutuksin >:--)

   Poista
 5. Ihana pöytä, ihana Lullero <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kyllä, kyllä!! :) En mä yhtään yrittänyt kalastella kommentteja sijoittelemalla eläimiä kuviin... En yyyhtäään.... ;) Mutta pöytä kyllä on aivan yhtälailla kehujen arvoinen! Fanitan sitä :)

   Poista
 6. Harmaa marmori on kyllä munkin mielestä jotenkin enemmän "sitä" mistä itse tykkään. :)
  Ja toi pöytä kyllä sopii teille täydellisesti.
  Ihana Lulu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä mustassa on mun mielestä semmoinen mukavan mystinen fiilis! Valkoinen marmori on kyllä hieno. :) Riippuu mihin yhdistää.

   Lululta kiitokset ;)

   Poista
 7. Is really beautiful, and what a handsome model on the chair : )

  x

  VastaaPoista
 8. Tuo pöytä on mielettömän hieno. Jos olisi ylimääräistä rahaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joko kerkesit tuhlaamaan sen 50e lahjakortin? Mitäs muuten ostit, jos saa udella? :)

   Poista
 9. Tosi hieno pöytä!!! Kyllä tuota saakin kuljetella vuosien varrella mukana. On se vaan kaunis!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall