Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIERRÄTYSLAHJOJA
 Yhteistyössä Spr Kontti ja Suomen blogimedia

Tämän postauksen kattaus on toteutettu kokonaan käytetyillä tuotteilla, jotka kävin valikoimassa Itäkeskuksen Punaisen Ristin Kontista. En yhtään tiennyt että millainen paikka se on, miten suuri valikoima, tai mitä sieltä ylipäätään löytyisi, mutta luotin että ihan varmasti siellä osuisi kohdalle jotain kivaa. Tykkään tehdä löytöjä kirppiksiltä ja muista käytetyn tavaran liikkeistä, ja kuten olen ennenkin kertonut niin lempiesineitäni ovat yleensä vanhat ja kauniit tavarat, joilla on tarinaa. Niillä saa niin paljon persoonallisemman silauksen sisustukseen.


Itiksen Kontti oli kuin kierrätyskeskus, ja siellä oli vaikka mitä. Paljon astioita, huonekaluja ja vaatteita. Sain satasen lahjakortin käytettäväkseni tätä postausta varten, mutta siellä oli sen verran edullista että käytin vain kolmisenkymppiä! En halunnut ostaa mitään turhaa väkisin jotta saisin kaiken rahan käytettyä, joten valikoin vain sellaisia juttuja joista todella tykkäsin. Keraaminen kynttilänjalka taisi olla esimmäinen juttu, johon iskin silmäni. Se on ihan superkaunis ja nyt kun siihen on vielä valunut steariinia niin mielestäni se vain paranee!


Muita ihania löytöjä olivat kristalliset maljakot ja kristallilasi. Olen keräillyt jo aiemminkin kirppiksiltä erilaisia kristalliastioita, joten oli kiva saada lisäystä kokoelmaan. Messinkinen pieni kippo pääsi tuikkukipoksi ja rukinlapaa ajattelin käyttää niin ikään kynttilöiden tai lasien alusena. En edes tiennyt tuon esineen nimeä aiemmin, mutta nättihän se on.Pyöreä peili pääsee kylppärin seinälle, jossa minulla oli toinen pyöreä peili roikkumassa kunnes se tippui ja meni rikki. Joten hyvä että löytyi vastaava! Nahkainen nauha on kiva yksityiskohta.


Löysin myös pari korkkipohjaista lautasta.


Joululahjojen ostamisen ajankohta alkaa olla käsillä, joten muistakaahan että upouusille lahjoille voi vastaanottajan mieltymysten mukaan harkita myös käytettyjä esineitä. Oma mielipiteeni lahjoihin on se, että hyödylliset lahjat ovat parhaita. Kontista ostettuna rahaa menee myös hyväntekeväisyyteen, joten antamisen ilo vain tuplaantuu. Tässä vielä muutama esimerkki Kontin hinnoista:

Kynttilänjalka 1€
Isompi kristallikarahvi 8€
Pienempi kristallikarahvi 4€
Kristallilasi 3,5€
Lautaset korkkialustoilla 1,5€ kpl
Peili 3,5€
Messinkikippo 1,5€
Rukinlapa 3€
Valkoiset kynttilät 1,5€


7 kommenttia

 1. Ihania löytöjä olet tehnyt! Pitää itsekkin käydä tarkistamassa Kontin tarjonta :)

  http://dontfly-itsfoggy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kurkkaamassa, siellä oli vaikka mitä! :)

   Poista
 2. Ciao bella! Hyvät löydöt 👌🏻 Me ollaan kerätty tuota puristelasia useamman vuoden ja joku tais sanoa et sitä on joskus jaettu Finnairin lennoilla. Ollut viskilasi. Niiden hinta voi olla muutamankin kympin jälleenmyynnissä. Terkut Turust!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao ja terkkuja takas sinne Turkuun ihanainen! Aijaa, hauska tietää aina tollaista taustatietoa näistä vanhoista tavaroista :) Oho no aika hyvään hintaan siis löytyi nyt Kontista! Toi on kyllä nätti lasi, viski ei kyllä itelle maistu mut menee hyvin kahvinkin kanssa hehe.

   Poista
 3. Toisen roska on toisen aarre <3
  Kannatan ehdottomasti tätä ajatusmallia, löysit todella kauniita esineitä ja edullisesti!
  Nuo kelpaisivat joululahjoiksi :) Hyvää joulukuuta!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall