Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POP Å LOFT-TEHTAASSA


Lauantaina 3.12. avataan Turkuun Loft-tehtaaseen vasta valmistuneeseen kaksioon tuore Pop Å -kauppa, jonka suunnittelussa olen saanut kunnian olla mukana tällä kertaa. Jo viidettä kertaa järjestettävä pop up on joka kerta eri paikassa, ja eri näköisenä. Ideana on myydä kotimaisia sisustustavaroita niiden luontaisessa käyttöympäristössään. Asunto on siis sisustustettu kuin koti, mutta kaikki on silti ostettavissa mukaan. Toki paikan päälle saa mennä myös kurkistelemaan Loft-tehdasta, jouluista tunnelmaa ja Pop Å:n sisustusta muuten vaan :) Tässä hieman sneak peek -kuvia Pop Å:sta, joita otin viime viikolla kun kävin Turussa. Seuraavan kerran sitten menen itse avajaisviikonloppuna paikan päälle, nähdään silloin!


Inspiraationa minulla sisustuksen suunnittelussa oli musta joulu. Pop Å:ta on järkätty yleensä pitkin vuotta mutta nyt joulun alla oli kiva ottaa vähän joulun teemaa mukaan suunnitteluun ja tuoda jotain vähän erilaista twistiä sisustukseen. Usein raikkaan skandivaaleana näyttäytynyt Pop Å on tällä kertaa astetta tummempi kokonaisuus. Mitään perinteistä joulun punaista ei siellä tietenkään nähdä, mutta vihreä toimii hyvänä väripilkkuna kasvien muodossa! Kukka Fiorilta tulee myyntiin myös jouluisia kasveja, pieniä kuusia ja eukalyptuksen oksia. Puun ja pellavan sävyt toimivat kauniisti mustan rinnalla.


Aiemmat Pop Å:t ovat olleet hyvin turkulaispainotteisia, mutta tällä kerralla mukaan haluttiin myös vähän helsinkiläisvahvistusta. Vanhoja suosikkeja ovat mm. Saana ja Olli, BEdesign ja Nikari. Uutuuksina mukana ovat esimerkiksi Hakola ja heidän uusi black edition -mallistonsa, Anna Pirkolan vasta tuotantoon tullut Turnaround-vaaterekki, Field dayn nahkaiset lahjatavarat, Cozy Publishingin kirjoja ja monta muuta ihanaa.


Pop Å:ssa mukana: Saana ja Olli, Hakola, NaNi, BEdesign, Pop Å Deli, Musta5101, Mayn, Kube, Nicolas Vahé, Kukka Fiori, Turun Kahvipaahtimo, Gryn, Dream Cozy Publishing, Loimu Design, Laura Väre, Anna Pirkola, Field Day, Month of Sundays, Eduards Accessories, Kinfolk, Finarte, Kirsimaria Törönen-Ripatti, Piela Auvinen ja Nikari.

Yhteistyössä: Kitzen, Durat, Jatke, BBWines, Gaggui Kaffela, Mbakery ja Gustavo. Makuuhuoneen erikoisuutena on betoniseinä, joka ilmentää hyvin Wärtsilän konepajaan rakennettua Loft-tehdasta. Pari vuotta sitten, kun Loft-tehdas oli vasta rakennusvaiheessa, olin mukana suunnittelemassa markkinointimateriaalia ja vastasin asuntojen 3D-kuvien sisustuksesta. Tässä linkki niihin kuviin. On siis aika huippua olla nyt mukana toteuttamassa valmiiseen asuntoon oikeaa sisustusta!Viimeksi keväällä nukuin Pop Å:ssa puutalossa, ja tällä kertaa olen jo päässyt yöpymään tässä uusimmassa kohteessa. Vietin työpäivän päätteeksi ihanan spa-hetken kauniissa mikrobetonilla päällystetyssä kylppärissä ja kuvittelin asuvani tässä pikku-loftissa. Ihan erilailla pääsee käsiksi asunnon tunnelmaan kun viettää yön siellä!

Itäinen rantakatu 74 B, TurkuAukioloajat:

3.–4. sekä 9.–23.12. joka päivä
ma–pe 13–19
la–su 11–16Avajaiset: lauantaina 3.12. klo 11–16

Tervetuloa!

4 kommenttia

  1. Iskee! Upealta näyttää. Kenen käsialaa keittiönpöytä mahtaa olla? Meillä on uusi pöytä hakusessa ja tuommoisen voisin kotiuttaa enemmän kuin mielelläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Pöytä on Hakolan, ja musta väri upouutta Black edition -mallistoa. Se on super kaunista tekoa ja tukeva, suosittelen kyllä!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall