Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KODIN UUSI JÄRJESTYS


Kuukauden kestänyt ikkunaremontin odottelu, kalusteiden muovittaminen ja sitten vihdoin se itse ikkunan vaihto aiheutti turhaa stressiä ja vaivaa tälle vuokralaisena asustelevalle henkilölle. Vanha ikkuna oli mielestäni varsin toimiva ja kaunis, mutta taloyhtiö oli päättänyt vaihtaa kaikki ikkunat uusiin. Mitäs minä siihen sanomaan että uudessa ei ole samaa tunnelmaa. Nyt kun se ikkunan vaihto eilen vihdoin tapahtui, niin tein heti kunnon suursiivouksen samalla vaivalla ja päätin vielä pyöräyttää kalustuksen uusiksi. 


Vanha järjestys oli mielestäni erittäin toimiva ja kaunis, enkä yleensä ole se tyyppi joka haluaa muuttaa järjestystä kotona ilman erityistä syytä. Nyt kuitenkin ajattelin että voisihan sitä kokeilla miltä täällä näyttäisi jos pöytä olisi ikkunan edessä, ja sohvakin mahtuu hyvin kummalle tahansa seinistä. 


On itseasiassa aika kivaa saada vähän vaihtelua tänne pieneen luukkuun. Onhan täällä näyttänyt about samalta jo vuoden sekä kahdeksan kuukauden ajan. Pöytä on paljon kivempi ikkunan edessä, ja tässä on ihana nyt tehdä töitä samalla ulos katsellen! Lamput vielä vähän hakevat paikkaansa, kun pistokkeita on aika harvassa eikä niille ole montaa luonnollista paikkaa. 


Keittiöstä on kuulemma kaivattu kuvia, joten tässä sinnekin suuntaan katsausta. Lähinnä yritän pitää tuon keittiön saarekkeen tason siistinä päivästä toiseen, siihen meinaa aina kertyä kasa kaikkea epämääräistä sälää. 


Vaaterekki sai pysyä vanhalla paikallaan, se on hyvä just tuossa. Vaatteista kyllä saisi karsia ja myydä ainakin puolet pois, huomaan käyttäväni alle puolia noistakin.. Yksiössä on kyllä todellinen ongelma ylimääräisen tavaran kertyminen! Tuntuu että kaikkea turhaa tavaraa pursuaa joka paikasta. 


Päätin tällä kertaa ottaa tällaisia tunnelmallisia, epätäydellisiä kuvia. Enemmän fiilistä, vähemmän kliinisyyttä. Tykkään polttaa kynttilöitä, ja vaikka näissä kuvissa ei nyt olekaan ihana raikas skandivalo eikä kukaan varmasti halua jakaa näitä missään pinterestissä, niin näissä nyt toistuu se oikea kodikas tunnelma, joka täällä nyt on. Kieputtelin valonauhan peilin ympärille, siinä ensimmäinen joulukoriste jonka kotiini nyt tänä talvena olen laittanut! Ihanaa nyt päästä taas vähän laittamaan kotiin tunnelmaa kun remppa on ohi ja suursiivous tehty :) 

13 kommenttia

 1. Näyttääpäs kivalta ! Kuvista jotenkin välittyy ihanan jouluinen fiilis :)

  http://dontfly-itsfoggy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Joo alkaa se joulu tännekin hiipimään sittenkin.

   Poista
 2. Ihana tuo valonauha, mistä olet sen löytänyt? Kiva uusi järjestys muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan tuolta Clas Ohlsonilta, toimii pattereilla :) Ostin sen alunperin ulkokäyttöä varten. Ja kiitos!

   Poista
 3. Superihanaa sulla siellä!

  VastaaPoista
 4. Ihana koti! Mistä tuo vaaterekki on?

  VastaaPoista
 5. Kiva että julkaisit "epätäydellisiä" kuvia. Tykkään paljon enemmän kuin kiiltokuvista :)

  Terveisin Ansku Peace&Style blogista, joka ei jaksa nyt kirjautua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseäkin välillä kyllästyttää loppuun asti hiottu täydellisyys, vaikka on niissäkin oma taikansa! :) Kiva kuulla että tykkäsit!

   Poista
 6. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Aidot asukkaan (tai edes asutun) näköiset kodit inspiroivat paljon enemmän kuin kliiniset kuvauksia varten kootut asetelmat.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall