Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYKSYINEN KOTI


Yhteistyössä Iittala ja Suomen Blogimedia 


Vaikka viime viikonloppu tuli vietettyä Tukholmassa, jossa oli päivisin melkein hellettä, niin syksy on auttamattomasti täällä. Vedenkeitin on tullut kaivettua kaapista ekoja kertoja sitten kevään, ja linssikeitto on just sopivan lohdullinen ruoka alkuviikon kankeuteen. 


En tunnu pääsevän yli vieläkään tummista sävyistä, ja etenkin nyt syksyllä se taas kerran tuntuu ajankohtaiselta. Keväällä fiilistelin valkoisia Iiittala x Issey Miyake -malliston astioita, kun taas syksyyn nämä tummat petrolin sävyiset sopivat erityisen hyvin. 


Ostin Tukholmasta uuden & other storiesin tuoksukynttilän,  jota haistelen tässä nytkin parhaillani. Niin hyvä tuoksu, ja ihana mattapintainen keramiikkakippo. 


Nämä astiat toimivat mielestäni kivasti myös monenmoisina alustoina, esimerkiksi tuikuille ja soppalautasille ja teekupeillekin tietysti. Tummanharmaa kaitaliina antaa mielenkiintoista tekstuuria. Kyllä näistä todellakin huokuu malliston tunnuslause Pause for harmony


Täältä näkee keväällä ottamani fiiliskuvat valkoisten astioiden ja muiden sisustustavaroiden kanssa, aika eri fiilis eikö? Vähän vaaleanpunaisia kirsikankukkia, kun taas nyt ruskan kellastuttamia lehtiä. :) 


Mukavaa viikkoa kaikille! Ja hei, mietin että toivoisitteko jotain postauksia täältä kodistani lisää? Tuntuu että tämän pienen yksiön nurkat on koluttu jo monta kertaa mutta toisaalta ei kuitenkaan kunnolla pitkään aikaan, ja onhan täällä jonkinlaisia muutoksia tullut. Muutama uusi tavara ainakin lisää, ja muutamia haaveissa olevia. Saa laittaa toiveita kehiin. :)

13 kommenttia

  1. Syksyn tunnelma ja tummat värit astioissa ovat kauniita! Nyt on tosiaankin alkanut taas kynttiläkausi, kun illat on pimenneet, hyvä vinkki nuo lautaset kynttilöiden alla!

    Kiva olisi nähdä mitä kodillesi kuuluu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät best ! Joo hei kotijuttua seuraavaksi :)

      Poista
  2. Upee toi ensimmäinen kuva! Ihanat sävyt. Ja joo, kotikuvat kiinnostaa aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Se oli kans mun oma lempparikuva noista :) Kyllä toi linssikeitto toi just sopivasti väriä hehe. Kotikuvia saamanne pitää!

      Poista
  3. Joo! Ehdottomasti lisää postauksia sun omasta kodista. Niitä on aina ilo lukee 😊😊

    VastaaPoista
  4. Heiii mistä toi iphonen suojakuori on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urban outfittersiltä! Ostin tukholmasta, oli siellä just alessa. :) Ehkä netissä kans. Tossa on mun mielestä tosi hyvä marmoriprintti.

      Poista
  5. Mikä kodissasi toimii ja mikä ei sisustuksessa. Mistä haaveilet sekä inhokit.

    VastaaPoista
  6. Joo haavejutuista ajattelinkin seuraaksi kirjoitella! Yksi lamppu esim on ollut listalla jo pitkään, josta en vain pääse yli.. :)

    VastaaPoista
  7. Kiva kun päivittelet taas blogia! Olisi kiva nähdä keittiötä ja eteistä kun niitä on vähemmän täällä näkynyt!

    VastaaPoista
  8. Moi, löysin googlen kuvahausta Raw Design blogista aivan ihanan sohvanpäällisen, sinisen tai harmaan, mistä olet hankkinut kankaan?

    VastaaPoista
  9. googlen kuvahaussa on päällystetty ihanalla kankaalla sohva, onko se sinun ja mistä kangas on ostettu?

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall