Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSILTA TAKAPIHALLAYhteistyössä Marimekon ja Suomen Blogimedian kanssa 

Nyt kun loppukesän viimeiset lämpimät illat ovat käsillä, on tullut yhtäkkiä kiire järkkäillä illanistujaisia takapihalla. Kesä hujahti ihan yllätysnopeasti ohi, enkä ehtinyt grillailemaan kertaakaan taloyhtiön takapihalla, jossa tosiaan on istuinryhmä ja grilli puun alla. Viime viikonlopun aikana sitten päätin ottaa homman haltuun ja istuttiin kavereiden kanssa iltaa puun alla sekä perjantaina, että sunnuntaina. Onhan siinä pikku vaiva kun virittelee pöytäliinoja, tyynyjä, kynttilöitä, valoja ja astioita ulos pihan perälle, mutta on se sen arvoista! 


Marimekon uudet tuotteet inspiroivat kattauksen suunnittelussa, Oiva-astioihin on painettu uusia Siirtolapuutarha-kuvioita ja Räsymatto-kuosia. Nuo isot teemukit ovat kokonaan uusi osa mallistoon. Vanhojen rinnalle on siis tullut täydentäviä tuotteita :)  Nyt tällä viikolla kaikki Oiva-astiat ovat -15% Marimekon myymälöissä ja verkkokaupassa. Etu voimassa 12.-18.9.


Tyynyjä ja vilttejä ulos tuomalla saa kyllä heti niin kivan kotoisan tunnelman, ja illan viiletessä voi mukavasti kääriytyä villaan. Vaaleampi harmaa tyyny on Sulhasmies- kuosia ja oikealla Kopeekka, josta on tehty myös huopa


Tein aluksi näitä kuvauksia varten sienipiirakan perjantaina, mutta ilta ehti yllättää ja pimeä laskeutui turhan nopeasti joten se sitten vedettiin viinin kyljessä. Piti sitten tekaista toinen piiras sunnuntaina, ja tällä kertaa lohella ja parsakaalilla täytettynä. Hyviä molemmat, vaikka itse sanonkin hehe. Aika hämäriä näistä kuvista tuli, mutta se oli muutenkin visioni! Ihana hämyinen ilta kynttilän valossa. Fiilistelin superpaljon noita kauniisti värjäytyneitä puun oksia, joita löysin maljakon koristeeksi. Aivan täydelliset ruskan sävyt lehdissä!
Kiitokset Marimekolle kauniista teehetkestä näiden uutuuksien parissa, mietin vielä minkä yhen jutun pitäisin itselläni :) Mietin tuota huopaa, mutta toisaalta ihastuin aika paljon tuohon maljakkoon myös.  Erikoiskiitos myös kuvausassarille ja mallille teeseurasta!


6 kommenttia

 1. Ahhh ihanan tunnelmallista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä, kynttilät tekee paljon! Ja onneksi ei satanut, kovin paljoa ainakaan hahha :D Ihana kun on tuollainen takapiha käytettävissä.

   Poista
 2. Jes, täytyykin käydä ostamassa teekuppi tai kaks, oon aiemmin tuskastellut kun en juo kahvia mutta noi mukit on ihania.. ja teeni juon aina isosta mukista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kyllä hyvän kokoisia mukeja, sopii erinomaisesti teen juomiseen! :) Saa hyvin lämmiteltyä käsiä samalla!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall