Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HABITARE-FIILISTELYÄ


Kävin keskiviikkona kiertelemässä Habitaressa, ja täytyy sanoa että innostuin tällä kertaa enemmän kuin vuosikausiin! Ensimmäistä kertaa kuratoidut messut ovat todella onnistuneet. Suuret mööpelivalmistajat on siirretty kauemmas ja heti sisään tullessa pääsee tutkimaan inspiroivia osastoja. Yleisesti minulle jäi sellainen fiilis että aika runsasta, maanläheistä ja tummaa oli paljon esillä. Kalusteissa trendinä ohutta metalliputkea ja samettia. 


Tsekkaa ainakin seuraavat osastot: 

ASUN
PROTOSHOP
SIGNALS
THE BLOCK
MARIMEKKO
MARTI
FAR AHEAD
TOIMITTAJIEN TUSINAStailisteista ihastelin erityisesti Anna Pirkolan ja Susanna Vennon kädenjälkeä eri osastoilla. Minua kiinnostaa tietysti aina kuka on suunnitellut minkäkin osaston :) 


Myös Bo Lkv on mukana Asun-lehden osastolla, josta ajattelin tehdä postauksen vielä erikseen huomenna, koska se oli lempiosioni messuilla. 
The Block on koonnut alleen nuorten suunnittelijoiden tuotteita. 


Mintun blogista voi lukea miten iltamme etenikään Habitaren jälkeen, kun tapasimme Showroomin puolella Puik artin pojat. Pitihän sitä lähteä vähän Helsinkiä näyttämään hollantilaisille! Tykästyin lasisiin kristallin muodosta inspiroituneisiin laseihin ja karahviin. Allaoleva kuva lainattu Mintun blogista, meikä siinä vähän bisnespuhelua hoitamassa..  Kaverini Henna Nuutisen Kaivo-naulakko esillä Blockissa. Myös Ecodesignin puolelta löytyy hänen vanerivalaisimensa!


Dekon osastoon oli panostettu kivasti!


Anni Pitkäjärven ja Hanna-kaarina Heikkilän uutta designia. tämä söpö sarja


Riikka Kantinkosken ja Pinja Rougerin ihana kasvihylly sai maininnan Toimittajien tusinassa. Ihan kuin olisin nähnyt hyllyä myös kokonaan messinkisenä, se erityisesti sai sydämen sykähtelemään. 


Toimittajien tusinassa oma suosikkini on Temalin uudelleen tuontantoon otettu Modul-kylpyhuonesarja. Sisustustoimittajien valinnat löytyvät heti sisääntullessa aulasta vasemmalta! 


Viherkasveja oli hirveän paljon kaikkialla. Tuntuu että nykyään interiööri on kuollut, jos siinä ei ole mitään vihreää mukana! Itsekin pyrin aina lisäämään jotain kasvia stailauksiin. Tämä penkki löytyy Signals-näyttelystä, joka on trendianalyytikko Susanna Björklundin näkemys tulevista sisustuksen trendeistä, ja näyttelyssä on aika runollisesti avattu yhteiskunnallisia vaikutteita trendien takaa. Tuli melkein ähky siitä runsaudesta ja värien paljoudesta :D Mutta oli aika ihanaa että puheeksi on otettu aitoja arvoja, kuten rakkaus ja historialliset juuret. Koska eihän sisustaminen ole pelkkää nättiä pintaa. 


Brick-naulakko Protoshopissa


My o my:n Garage oli houkutteleva kokonaisuus kaikkea pientä ihanaa shoppailtavaa, olisin halunnut sieltä about kaiken.


Marimekon osasto myös heti sisääntullessa oli ihana, kannattaa mennä fiilistelemään syksyistä tunnelmaa! Ja muutenkin, menkää ja katsokaa itse mitä kaikkea messuilta löytyy :) 


3 kommenttia

 1. Vau! Olisipa joskus kiva käydä noilla messuilla. Varsinkin tuo timanttikarahvi ja tietty kasvihylly on kyllä aika helmiä!

  VastaaPoista
 2. Moi. Osaatko sanoa minkä designerin tms on tokan kuvan pöytävalaisin? Ihana!

  VastaaPoista
 3. Heivhyvältä näyttää Habitaressa!
  Kiva kun pääsee tallai etänä edes näkemään :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall