Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LEMPPARINI HABITARESSA: ASUNYhteistyössä Suomen Blogimedian ja Iittalan kanssa

Asun-lehti on koonnut osastonsa alle liudan kotimaisia brändejä. Mukana mm. Iittala, Nikari, Lokal, Bo LKV, Kitzen ja monta muuta kovaa tekijää. Erilaisia kodin tunnelmia heijasteleva näyttely on selvästi saanut inspiraatiota Tukholmassa keväällä nähdystä Note Designin ja Residence-lehden näyttelystä, jota itsekin kovasti fiilistelin. Minun pitikin siitä postaus aikoinaan tehdä mutta se taisi hieman jäädä muiden juttujen jalkoihin.. Ideana kyseisessä näyttelyssä oli yksinkertaistettuna tilaan rakennetut laatikot, joiden sisältä löytyi erilaisia sisustuksia. Asun-lehden osastolla Habitaressa oli myös laatikoita eri väreissä ja tunnelmissa, mutta toki eri tavalla toteutettuna.


Asun-lehdelle upeita stailauksia loihtiva Anna Pirkola esittelee omia uusia tuotteittaan, joiden lisäksi hän on sisustanut kaksi tilaa osastolle. Tykkään kovasti Annan seinälle kiinnitettävästä peilistä ja vaarerekistä. Syksyn tumma punainen luo aika dramaattisen taustan simppelille esillepanolle. Kitzen luottaa edelleen suosikkimateriaali marmoriin keittiön välitilassa. Kivaa ekstraa tuo mielestäni tuo metallinen yläkaappi, joka on aika herkku kivistä seinää vasten!


Keskellä kontteja on ruokapöytiä, joille Iittala on tehnyt erilaisia kattauksia, ja ne vaihtuvat messujen ajan. Iittala on kattanut yhden pöydän keväällä lanseeratuilla Iittala x Issey Miyaken tuotteilla, ja kevään vaaleanpunaisen hempeilyn sijaan nyt on korostettu enemmän vihreää ja tummia sävyjä. Iittalan Issye Miyaken kokoelma palkittiin myös Toimittajien tusinassa, joka ei ole lainkaan ihme. "Harmoniset, mutta epäsymmetriset muodot ihastuttavat. Miyaken kädenjälki yhdistettynä suomalaiseen astiaperinteeseen on täydellinen yhdistelmä." sanoo Maire Haarla Sisustustoimittajat Ry:ltä. Pakko olla samaa mieltä! 


Iittala on myös juhlinut tällä viikolla Espan uuden liikkeen avajaisia Design weekin merkeissä. On hienoa, miten Iittala panostaa muotoiluun ja haluaa jatkuvasti uudistua ja pysyä freesinä, samalla kuitenkin perinteitä kunnioittaen. Mielestäni on mielenkiintoista seurata sekä nuoria designereita, sekä jo vuosikymmeniä uraa uurtaneita brändejä. Suomessa ja Helsingissä on hyvä pöhinä päällä, tuntuu ettei kaikessa edes meinaa pysyä mukana kun niin paljon tapahtuu jatkuvasti! On aika kätevää että esim Habitaressa pääsee kerralla tarkastelemaan laajasti koko alan skaalaa. Vielä huomenna ehtii messuilemaan !


4 kommenttia

 1. Ohh toi metallinen kaappi on tosi paljon munkin mieleeni. Hieno, ja ainakin vielä persoonallinen. Toisin kuin marmori, joka on taas jo mun silmään ihan kulunut.

  VastaaPoista
 2. Nuo Kitzenin keittiön metallipintaiset keittiökaapit näytti kyllä sairaan hyvältä, samoin marmorin näköinen komposiitti (Tulikiven, sen verran sain selville) tasossa ja seinälle nostettuna. Keittiöremontti ajankohtaista joten nämä jäi kyllä pyörimään mieleen. Täytyypä tässä joku päivä käväistä heidän myymälässään kyselemässä lisää. Asun lehden osasto oli kyllä kaikin puolin inspiroiva.

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/watch?v=xLHvbJkwOHA

  Siellähän sä näytät just olevan kuvaamassa tuota osastoa! Kävelinkin sua ja Minttua pari kertaa vastaan tuolla messuilla, mutta ujona en uskaltanut moikata. Hyvä postaus taas! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas paljon kauniita ja erilaisia sisustuselementtejä. On nii hienoa että suunnittelijat keksivät jatkuvasti kaikkea uutta ja säväyttävää!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall