Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SOUP!


Huomasin tuossa viikko-pari sitten sporalla Runeberginkatua huristellessani että kadun varteen oli ilmaantunut joku kivan näköinen paikka. Sitten törmäsin siihen instagramissa, ja lopulta vielä kaverin kautta sattumalta tutustuin paikan toiseen omistajaan. Joten olihan se pakko lähteä kutsun siivittämänä katsastamaan tämä uusi fast food -ravintola / kahvila.


SOUP! on kahden Briteistä Suomeen muuttaneen miehen näkemys pikaruokapaikasta, joka tarjoaa erilaisia keittoja. Kaverukset kertovat tulleensa rakkauden perässä Helsinkiin yli viisi vuotta sitten, ja sille tielleen he jäivät. Sittemmin he ovat olleet mukana helsinkiläisissä baareissa ja ravintoloissa. 


Keitot vaihtelevat päivittäin ja tarkoituksena on tarjota edullista sekä terveellistä ruokaa. Kaikki keitot ovat kasviksista koottuja, ja kylkeen tarjotaan tuoretta leipää. Keittojen lisäksi SOUP!iin voi poiketa myös kahville. Listalta löytyy tavallisen suodatinkahvin lisäksi muutamat erikoiskahvit.


Pienen paikan sisustus on toteutettu todella kivasti. Simppelit väriyhdistelmät toimivat aina. Ravintolassa on kolme pöytää ja pitkä pöytätaso. Moni ottaa keittonsa take awaynä, joten ruuhkaa ei ainakaan minun vierailuni aikana ehtinyt syntymään, vaikka ovi kävi tiuhaan. Pari viikkoa auki ollut paikka on kuulemma jo alkanut löytää asiakaskuntansa ja joka päivä tilanne kehittyy parempaan suuntaan.
Valkoiset seinät ja tiski toimivat raikkaana pohjana sisustukselle, joka koostuu mustista tuoleista ja puisista pöydistä.


Maistelin parin kaverini kanssa porkkanakeittoa, tomaattikeittoa, punajuurisoppaa ja kylmää jogurttikeittoa. Maukkaita kaikki. Monissa oli jotain erikoista twistiä tuomassa lisämakua. Kylmä keitto varmasti sopisi hyvin kuumaan kesäpäivään.

Siinä poseeraavat sympaattiset omistajat ja paikan pyörittäjät Chistopher Dare ja James Pearman. Näiltä tyypeiltä saa ystävällistä palvelua ja he kertovat mielellään ruuasta asiakkaille.


Hemin Kuu-valaisimet tekivät paikkaan persoonallisen säväyksen, mustina ne kiinnittivät hienosti huomion.

SOUP! jalkautuu huomenna ravintolapäivänä myös Espalle, käykäähän moikkailemassa poikia ja maistakaa keittoja. Ravintolapäivän kunniaksi tarjolla on kuulemma myös erikoisempaa palsternakka-valkosuklaa-tryffelikeittoa. Soup in the park.


4 kommenttia

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall