Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PICNIC ACCESSORIES


Jeii, piknik-kelit alkaa todellakin olemaan täällä, ja mä olen varustautunut erittäin hyvin. Löytyy uusi piknik-viltti, kylmäkassi, hienoja kertakäyttöastioita, smoothie-puteleita ja vaikka mitä! Rakastan puistoissa hengailua kavereiden kanssa, se on kyllä kesä-Helsingin yksiä kivoimpia juttuja. Suomenlinnaan pitää mennä vähintään viisi kertaa kesässä piknikille ja ottamaan aurinkoa, muitakin lähisaaria pitää kiertää ja ihan vain Kallioon torkkelinmäelle tai vaikka koffariin parkkeeraaminen on aina hyvä tapa nähdä kavereita sekä ohi kulkevia tuttuja. 


Ja koska olen parantumaton esteetikko, haluan tietysti ympäröidä itseni kauniilla tavaroilla. En millään voinut vastustaa kiusausta tilata H&M Homesta noita ihania marmorikuvioituja kertisastioita! Ne on mielestäni ihan sairaan hienot. Ja sitten Granitista ovat nuo servetit, kupliva pullo on alkoholiton, ja muovisia viinilaseja voi hyvin käyttää useita kertoja. Ne voi pestä kotona, turha heittää roskiin jos ovat ehjiä.


Nicolas Vahén kylmäkassi maksoi vain 6 euroa Perobassa joskus  viime talvena, kun ostin sen valmiiksi kesää varten. Kassi on vuorattu sillä jollain foliolla, joten eiköhän se pidä juustot ja juomat kylminä puistoon asti. Se on tuommoinen söpön kompakti, mahtuu just pikku eväät mukaan.


Nämä lasiset pikkupullot taas löytyivät Tigerista eurolla. Niissä on vielä pinkki kansi. Puteleihin voisi tehdä esim smoothiet tai jääkahvit mukaan. 


Ja pitäähän sen viltinkin olla nätti, jonka päällä istuskellaan. Tilasin tämänkin samalla hennesiltä. Puuvillaisen viltin päissä on söpöt hapsut ja se on kooltaan 130x170cm. Vaalea väri on toki varmaan vähän herkkä, mutta jos pitää aina vain toista puolta alaspäin, niin eiköhän se suht hyvänä pysy. Se on nyt kuitenkin nimenomaan tähän tarkoitukseen ostettu, joten ei haittaa jos nurmikon väri vähän tarttuu. Sitten vaan piknikkejä suunnittelemaan!

4 kommenttia

  1. Vastaavia lasisia pikkupulloja muuten saa smoothieista (esim. Innocent-merkkisistä). Smoothie vaan naamaan ja pullo pesukoneeseen/tiskialtaaseen – ta-daa! Kätsää. Ovat nättejä myös yhden–kahden kukan maljakkoina.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Mennään torkkelinmäelle joku päevä tässä ku tulee hyvät kelit :-)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall