Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STYLING PICTURES FOR INNOLUX


Perjantaina kuvattiin Kaapelitehtaalla Innoluxin porukan ja Kaisu Joupin kanssa Innoluxin uusia valaisimia. Minä siis hoidin kuvausjärjestelyt ja stailauksen, Kaisu kuvasi. Ja nappasin muutaman behind the scenes -kuvan blogia varten samalla koska toi kaapeli on niin makea ympäristö. Oli ihan sairaan kivaa päästä tekemään näitä kuvauksia, tämä kaapelin kuvauspäivä oli kolmas laatuaan. Pari päivää kuvattiin jo aiemmin toukokuussa kahdessa eri lokaatiossa.


Pitää laittaa sitten kuvia tänne näytille kun ne saadaan julkistettua! Eli varmaan ensi viikolla. Osa kuvista on jo ulkona, mutta odotan ehkä eniten itse näitä Kaapelin kuvia. Kaisun kanssa on tosi kiva tehdä duunia yhdessä, meillä on ihan hulvattomat jutut ja rento meininki. Muutenkin koko porukka oli ihan huippu. On niin kivaa että töitä tehdessään saa olla täysin oma itsensä eikä tarvitse yhtään pönöttää. 

Lainasin rekvisiitaksi mm. näitä makeita Tom Dixonin messinkisiä purnukoita ja kynttilänjalkoja.


Innoluxin uudet Cafe-valaisimet on tosi söpöjä, tuo kuparinen on lempparini. Uutuudet tulevat syksyllä myyntiin.


Uusi metallinen Pasila-sarja on myös tosi siisti. Ne sopivat täydellisesti tuonne betonilattian ja tiiliseinän henkeen. Tällaisia työhommia lisää kiitos!

9 kommenttia

 1. Oi, noi Pasilat iskee mulle täysillä! Hienoa jälkeä Innoluxilta!

  VastaaPoista
 2. Ihailin sun silmää yksityiskohdille Innolux-julkkareissa näkemissäni pressikuvissa. Vissiin niitä edellisiin sessioihin stailaamiasi. On tuo taito, saada upeat tuotteet näyttämään vieläkin tyylikkäämmiltä. Hyvä Peeta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä oli seinillä niitä toukokuun alussa kuvattuja kuvia. Voi kiitos paljon :)

   Poista
 3. Niin upeita valaisimia ja olikin ihana päästä niitä näkemään livenä Innoluxin tilaisuudessa. Minä ihailin muuten aivan samoja julisteita, mistä Silja tuossa yllä mainitsee. Niin hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! :) Joo niitä kuvia käytetään siis Innoluxin markkinointimateriaalina. Laitan pian kuvia tänne blogiin jee.

   Poista
 4. Moi! Tiedustelisin, mistä olet hommannut tv-tasosi? Ps. upea blogi!

  VastaaPoista
 5. Ikävän pitkä tauko tässä postaustesi välissä.. Toivottavasti kaikki on hyvin, innolla odotan uutta postausta :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä Kaapelitehdas osaa olla kaunis ympäristö! Itse ihastuin viimeksi kyseiseen teollisympäristöön Kierrätystehtaan aikoihin: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/04/salmiak-studio-leather-wing-detail-bag.html.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall