Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STREET FOOD THURSDAYT TEURASTAMOLLAKäytiin eilen ystäväni Pajun kanssa Teurastamolla nauttimassa kesäpäivästä ja ruuasta ja ehkä vähän juomastakin. Joka kuun ensimmäisenä torstaina järjestettävä Street food thursday näytti vetävän hyvin porukkaa ja tunnelma oli kuin festareilla. Ruokarekkoja, musiikkia, ihania makuja ja aurinkoa. En keksisi paljon parempaa tapaa viettää helteistä alkuiltaa. Tulimme suoraan aurinkoa ottamasta mustikkamaalta pyörillä, ja täytyy sanoa että on tämä kesäinen Helsinki kyllä aivan huikea. Vetää helposti vertoja reissuille, joista kerron seuraavissa postauksissa enemmän. Olen vähän lomaillut kesäkuussa, joten blogikin on tahattomasti jäänyt tauolle. Nyt se saa kyllä loppua ja aion palata ruotuun!
Ruoan lisäksi iltaan painottuvassa tapahtumassa oli mukana kirppiskojuja ja omia leipomuksiaan tai juomia myyviä yksityishenkilöitä. Mielestäni neljältä onkin just sopiva aika aloittaa, ja yhdeksältä meiningit loppuvat. Tosin siitä voi sitten jatkaa vaikka Kellohalliin tai uuteen B side Bariin, joka osoittautui tosi kivaksi baariksi. 


Viime viikonloppu meni meillä Slovenian Flow-festareilla, jonka jälkeen koitettiin vähän olla rehabilla mutta aurinko ja Paperi-T:n soittamat rennot biisit saivat meidät houkuteltua yksille. B side barista löytyi uusi herkullinen inkiväärisiideri, joka vakuutti heti. Saakohan tätä jostain lisää ostettua?Ruoat ovat täällä todella hyviä, ja vaikka jonot olivat pitkiä niin ne menivät yllättävän nopeasti. Omia juomia voi myös tuoda, ja paikalta löytyy piknikpöytiä sekä nurmikkoa.
 
Paju otti Kimchi Wagonin tofuannoksen kookosriisillä, nam. Itse nyt säästelin rahaa ja tein kotona salaatin, mutta sain vähän maistaa tuota herkkua.  

Seuraavan kerran Street food thursday järjestetään elokuun 6. päivä torstaina. Suosittelen lämpimästi! 


15 kommenttia

 1. Miksi rekasta pitää syödä? Että saa roskata? Eikö ole melkosen tyhmää mennä jonottamaan jonkun h.tin rekan eteen? Kaikkea saadaan markkinoitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on roskiksia :D Mitäs ihmettä nyt hei..

   Poista
  2. Kävin kaupasta ostaa jätskin et voisin heittää sen paperin maahan :)

   Poista
 2. Luulin että olit abso, illuusio on murtunut.

  VastaaPoista
 3. Rekasta syömistä voisit sinäkin anonyymi häirikkö kokeilla! Siinä on turha ravintolapönötys poissa, ollaan kuin piknikillä, johon ei tarvitse tuoda omia eväitä. Tykkään!
  Löytyikö tuota inkiväärisiideriä?
  terv. inkivääri-addikti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niinpä, ei kannata haukkua ennen kuin on kokeillut :) Tosi rento meininki ja käteväähän se on ravintoloillekin liikkua tapahtumasta toiseen rekalla. Ihme nillitystä.. Skottisiideriä en ole vielä sen kummemmin ehtinyt metsästämään, muuta kuin että nopeasti koitin vilkaista löytyykö Alkon valikoimisa ja ilmeisesti ei. Tuolta siis ainakin!

   Poista
 4. Lisää tällaista tapahtumaa Helsinkiin ja muuallekin kaivataan! Tuo kaunis sää osui kohilleen, sitäkin kaivataan :)
  Sun kuvat taas tunnelmallisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Helsingissä ainakin tuntuisi tämän tyyppisiä tapahtumia olevan jo aika kivasti, joten ehkä sitten seuraavaksi voisi levittäytyä muuallekin! :) Ihan sairaan hyvä tuuri oli kyllä todellakin kelin suhteen, ei mitään valittamista. Täysi kymppi koko päivä. Hei kiitos kommentista, voi kun kiva kuulla että tykkäsit :)

   Poista
 5. Oi menen Sloveniaan ensi vk kunhan tästä paranen! Kasvissyöjän pitää valita joku aika varma rekka, kimchi annos näyttää hyvältä mutta siinä on aina välillä kalakastiketta mikä on vähän tylsä kuulla jonotettuaan.. Sain kyllä hyvää ruokaa :) Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Slovenia oli ihan huippu maa, ihanaa että meet sinne! Nauti! :) Ai siinä on kalakastiketta ollut, luulisi että tuollaiset jätettäisiin automaattisesti pois kasvisannoksista, mutta onhan se vegaani sitten jo toinen asia... Voinee varmasti käydä tarkistamassa asiaa kysäisemällä jonon ohi.

   Poista
 6. annankadun william k:sta saa ainaki tota siiderii, hyvää!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall