Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUNIO HOME


Munio Home on Latvialainen uusi tuotemerkki, joka sai alkunsa kynttilöistä. Aluksi vain kynttilöitä valmistanut yritys on nyt laajentanut myös muiden kodintuotteiden puolelle, ja pitää tätä nykyä kahta eri brändiä kynttilöilleen (Munio Candela) sekä näille muille kodin tavaroille (Munio Home). Harmiksemme niitä ei ainakaan vielä saa Suomesta. Munio Homen nettisivutkin näyttävät nyt olevan rempassa, joten sinnekään ei oikein auta linkitellä. Mutta innostuin valtavasti näistä kauniista lasisita vaaseista ja ihanista tekstiileistä joten haluan ehdottomasti esitellä tämän teille. 


Paksusta lasista valmistetut vaasit ovat erikoisia, ja tuo kaksoiskahvallinen malli erityisesti vei sydämeni. Savunharmaana ja sinisenä se oli mielestäni kauneimmillaan. Olisin ostanut sellaisen mieluusti kotiini, jos olisin varautunut reissuun vähän suuremmalla budjetilla.. 


Tekstiileissä oli kaunista kirjontaa yhdistettynä hillittyihin väreihin. 


Showroom oli teollisuusalueella vanhassa tiilimakasiinissa. Se tietysti sykähdytti minua erityisesti myös miljöönsä puolesta siis. Huomasin, että tuore latvialainen design on kovin lähellä skandinaavista. Tykkäsin tosi paljon asioista, joista näin Riikassa. Pellavainen aamutakki erityisen hienosti ommelluilla hihoilla jäi mieleeni pyörimään. Ihan törkeän hieno. Näitä Suomeen tai edes nettikauppaan pian, kiitos! Hinnatkin olivat varsin kohtuullisia. 

6 kommenttia

 1. Riika <3
  Matka varattu ja hyviä kohteita tuntuu löytyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! Varmasti löytyy nähtävää sieltä :) Hauskaa reissua!

   Poista
 2. Ah, taas yksi hyvä syy lisää lähteä Riikaan. Mahtava vinkki, joka todella tulee tarpeeseen kun seuraavaksi tuonne reissataan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä yllättävän kiva kaupunki, itselleni ihan uusi tuttavuus! :) Mutta pitää kyllä ehdottomasti palata sinne uudestaankin, tykkäsin Riikan rosoisesta kaupunkikuvasta.

   Poista
 3. Nää iski taas niin täysillä että järki lähtee!!! Oliko mitään puhetta saako näitä tilattua Suomeen vai pitääkö sitä syyslomailla Riikassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii puhetta että ei vielä silloin ainakaan ollut mahista tilata :/ Mutta Sugarin porukka koittaa vissiin sitä puolta järkkäillä! Ja muutenkin tuore brändi varmaan avaa nettikaupan tai levittää tuotteita muihin nettikauppoihin.. Näin ainakin voisi luulla :) Tosin ei se syyslomailukaan Riikassa huono olisi ;)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall