Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MY WORK - INNOLUX STYLING


Tässä olisi nyt näitä Innoluxille stailaamiani kuvia, jotka otettiin valokuvaaja-ystäväni Kaisun kanssa. Kerroinkin tästä projektista jo aiemmassa postauksessa, joten sieltä kurkkimaan lisää infoa jos et vielä tiedä mistä oli kyse. :) Kuvia otettiin yhteensä parisenkymmentä, ja valitsin tähän nyt muutaman lempparini esiteltäväksi. Ekassa kuvassa on uusi syksyllä myyntiin tuleva Pasila-sarja, joka on oma suosikkini.


Yllä näkyy Henna Mantereen suunnittelema, Puolassa installaatiosta lähtenyt Frost-valaisinsarja.


Pasila-valaisimet on suunnitellut Pasila Design. Nämä kuvat kuvattiin Kaapelitehtaalla, josta sai mielettömän makeita kuvia. Betonilattiat ja suuret ikkunat eivät koskaan petä. 


Monista jo mallistoon kuuluvista valaisimista julkaistaan nyt Grey collection, eli suosikkivalaisimia turvallisessa ja tyylikkäässä harmaan sävyssä. Sehän sopii minulle. Yllä Mintun kotona kuvattu Ihanne.


Päästiin myös kuvaamaan mielettömän upeaan kaverini Elinan kotiin Espooseen, jonka he ovat miehensä kanssa itse suunnitelleet ja rakentaneet.


Candeo-kirkasvalosta saa napsautettua päälle joko tavallisen valon tai kirkasvalon valaisimen päältä pienestä katkaisimesta. Kätevä idea.  Siinä on kyllä harvinaisen tyylikäs kirkasvalolamppu minun mielestäni.


Ja tämä viimeinen kuva on myös ihan lemppareitani. Siinä on käytetty Laura-riippuvalaisinta yöpöydän lamppuna. Lisää kuvia näkee Innoluxin sivuilta media-kansiosta. Kuvia saa lainata lähteen mainiten :) 

13 kommenttia

 1. Hienoja kuvia! Mä ostin ton Innoluxin Candeo-valaisimen talvella. Kirkasvalo-ominaisuus on kyllä ihan lyömätön aamupalapöydässä kaamosaikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se kyllä toimii tosi hyvin, mitä nyt olen kavereilla sitä vähän päässyt testailemaan :) Piristystä aamiaispöytään.. Vaikka vielä en kyllä suostu kaamosta ajattelemaankaan hehee.

   Poista
 2. Ihania valaisimia kaikki! Ja huippua, että panostavat kunnolla tuotteiden esittelyyn käyttämällä sinun ammattitaitoasi. Kauniisti ja tyylikkäästi stailatut kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna :) Oli ilo tehdä tätä projektia! Hyvillä tuotteilla on helppo saada aikaan vaikka mitä.

   Poista
 3. Oijoi, ihania on tuotteet ja stailaus - hyvä Peeta! Mukavaa kesän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeii kiitos sitä samaa sulle myös Tarja :) Kiva oli tosiaankin tehdä näin hyvillä tuotteilla.

   Poista
 4. Hei hyvä postaus! Valaisimet etsinnässä, täytyykin tutustua lähemmin Innoluxin valikoimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiva jos oli hyötyä! Kannattaa tutustua, siellä on satoja valaisimia joten varmasti moneen makuun :)

   Poista
 5. Moikka Peeta! Hyvältä näyttää! Sellainen kyssäri, että minkä merkkinen on tuo vikan kuvan valkoinen pyöreä pöytä?

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall