Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEON LETTERS | RAW SEINÄSSÄ


Palataanpas sitten vihdoinkin näihin neonkirjaimiin, jotka kyllä saatiin seinälle jo yli kuukausi sitten. Kerrankin näin päin, yleensä tämmöiset hankalat porattavat jutut tuppaavat jäämään turhan pitkäksi aikaa to do -listalle. Kävin siis vaihtamassa kirjaimet sittenkin toisiin, ja yllä näettekin valinnan tuloksen! Kirjaimet saatiin seinälle poraamalla kirjainten mukana tulleet pidikkeet seinään. Jokaisen kirjaimen mukana tuli kolme pidikettä, mutta kaksi per kirjain riitti ihan hyvin. A-kirjaimen johdot oli liitetty väärinpäin, josta johtuen johdot menevät vähän hassusti mutta sillepä ei mahda mitään. Täältä löytyy muuten pieni video kiinnitysprojektista, jos joku haluaa katsoa.


Kiinnitin ilmastointiteipillä muuntajan peilin taakse piiloon, ja pistorasia on tuolla vaaterekin takana. Johto riitti juuri sopivasti ja katkaisija on metallipöntön kohdilla. Tuli aika hauskan näköinen ja lamppu valaisee yllättävän hyvin! Koitin ottaa kuvaa lamppu päällä, mutta se on kyllä ihan mahdotonta.. Joko lamppu ylivalottuu tai sitten muu ympäristö alivalottuu, aitoa valaisutehoa on vaikea toistaa kuvan avulla. Nyt ikkunasta tuleva valo riittää hyvin, mutta syksymmällä tuo tulee kyllä olemaan hyödyllinen kun kattolamppu ei tunnu antavan tuohon nurkkaan tarpeeksi valoa. Neonvalo on tosin ihan eri sävyistä, kuin muut kodin valot, sellaista violettiin taittavaa. Mutta kolme kirjainta riittää valaisemaan vaikka koko huoneen ja antaa kyllä juuri sitä toivottua apua vaatteiden selaamiseen ja peilailuun.


Eli eihän se projekti nyt sitten ollut yhtään sen kummallisempi, vaikka uumoilin hankaluuksia. Niinhän se yleensä on, pitää vain tarttua tuumasta toimeen. Mietin josko olisin virittänyt kirjaimet johonkin metalliverkkoon tai levyn päälle, jotta ei tarvitsisi tehdä niin montaa reikää seinään, mutta päädyttiin kuitenkin laittamaan ne suoraan seinään kiinni. Oli siinä kaksi tai kuusi reikää, niin joka tapauksessa ne pitää peittää pois muuttaessa. Näyttää kivoimmalta että ne ovat suoraan seinässä, koska tuo viritys johtoineen kaikkineen on ihan tarpeeksi monimutkaisen näköinen ilman mitään taustahärpäkkeitäkin. Mitäs te tykkäätte tästä lopputuloksesta? Minä tykkään peilin ja lampun yhdistelmästä, tulee vähän joku sirkus mieleen.

8 kommenttia

 1. No ehkä hienot! Ja kirjainvalintakin ihan nappiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh mielikuvituksekkaana ihmisenä valitsin nuo kirjaimet.... :D No hei kiitti!

   Poista
 2. Tosi hienon näköinen; kuin piste iin päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, mun mielestä peilin päällinen ihan huusi jotain täytettä. Nytpä sai sen!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall