Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KROG MADAME

Yhteistyössä Suomen Blogimedian ja Krog Madamen kanssa

Blogini on nyt kuulunut Suomen blogimediaan puolisen vuotta, ja Suomen Blogimedia taas täytti vuoden viime viikon torstaina. Kävimme sen kunniaksi syömässä porukalla Krog Madamessa Blogimedian toimiston vieressä. En ollut aiemmin käynyt siellä, ja kolean kelin vuoksi pysyteltiin sisällä vaikka sisäpihan puolella olisi ollut aika kiva terassialue. Alkupaloista kasvisversiot olivat tosi hyviä, ja pääruoaksi nautittu nieriä herneillä ja parsalla oli superhyvää! Viinitarjoilua olisi tosin voinut olla hieman enemmän.. Krog Madame tarjoili meille sapuskat ja teille he lähettävät seuraavanlaisia terveisiä:

Kun sanoo kassalla BISTRO, saa -20% à la cartesta elokuun loppuun. Kun sanoo terdellä OHOY, saa talon viinipullon 20 eurolla elokuun loppuun.


Voisin veikata että terassin puolella lämpimänä kesäiltana voisi olla aika kiva juoda viiniä ja syödä tapaksia. Gorgonzolalla täytetyt herkkusienet upposivat aika nopeasti meidän lautasiltamme :) Kesäiltana siksi, että terassi oli koristeltu lyhdyin ja värivaloin, varmasti tunnelmallinen pimenevänä kesäiltana!

4 kommenttia

 1. Deep mat black!
  So sophisticated!!

  http://www.alessiavblog.blogspot.it

  VastaaPoista
 2. Mikä tämän ravintelin osoite on? Jos sattuu vaikka matkan varrelle seuraavalla Helsingin visiitillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapinlahdenkatu 3 onpi osoite, yhteystiedot löytyy tuolta ravintolan sivuilta =) Se on siis Kampissa.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall