Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEDROOM WALL | PEURAN PAIKKA


Hei, tajusin etten ole läväyttänyt tänne lainkaan kuvaa peuran pääkallon lopullisesta sijoituspaikasta. Minähän hieman suunnittelin että se menisi makkariin peilin päälle, ja laitoin sen tuohon naulakon viereen väliaikaisesti. Markin mielestä tuo on paljon hienompi kuin se Month of Sundaysin juliste, joten siirsin sen sitten omalle puolelleni sänkyä. Kivastihan tuo kallo tuohon sopii. Peilin päälle kun tuli ne valokirjaimet, niin turha siihen on muuta änkeä. Mitäs tykkäätte? Täältä muuten löytyy kuva siitä miltä tämä sama kohta näytti ennen, julisteen kanssa.

The deer skull I bought from flea ended up on bedroom wall. I think it fits well with the rack. What do you think? Here is a picture of how this side looked like in december.

18 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Ja ah miten ihana tuo sun tekemä naulakko on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :--) Se on ihan hyvin toiminutkin!

   Poista
  2. Sinun blogi on kaunis ja inspiroiva! Siispä... saisiko postausta kuinka teen itse samanlaisen naulakon? :) Vai onko sellainen jo täällä ollut? Vai voiko naulakkoa kenties ostaa jostain... ? Kiitos ja ihanaa loppukesää! :)

   Poista
  3. Kiitos kovasti! :) Kiva kuulla. En ole tehnyt postausta tämän naulakon tekemisestä, sillä tein sen ennen tämän blogin aloittamista.. Mutta metallipajalla koulussa sen tein metalliputkesta :) Sitä ei valitettavasti voi ostaa mistään, tämä on ihan omaa designiani. Samoin, mukavaa kesän loppua sinnekin suuntaan!

   Poista
 2. Jes, aivan nappi! Ihana kuva!

  VastaaPoista
 3. I usually don't like walls with animals skulls, but it looks awesome on your!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, well this sounds like a big compliment in that case, thanks! :--)

   Poista
 4. Täydellinen paikka! Tuo seinä on nyt upea kokonaisuus. Minullakin olisi tuollainen rokokootuoli maalla, tosin tummanvihreänä. Olen haaveillut sen kunnostamisesta juurikin valkoiseksi, mutta se kuuluu niiden "ehkä joskus" -projektien joukkoon. Se lista onkin pitkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanvihreähän voisi olla just nyt aika makee! :) Joo äläpä, mullakin olis pari tuunausprojektia jonossa... Heh.

   Poista
 5. OH TOI KALLO JA TUOLI YHDESSÄ <3333

  VastaaPoista
 6. onpa heti tosi erinnäköinen kuva vaan tota yhtä elementtiä muuttamalla mutta molemmat toimii tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeastaan tässä on aika montakin muuttunutta yksityiskohtaa, peuran kallon lisäksi tuoli, laatikot ja vaatteet ovat erilailla ;) Minäkin tykkäsin siitä aiemmasta, mutta ei tämäkään sen hullumpi ole. Tavallaan olisi kiva että kallo olisi jossain näkyvämmällä paikalla, mutta ehtiihän sitä!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall