Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VISITING: MIMMU'S HOME


Ihana ystäväni Mimmu päästi minut kuvaamaan kotiaan tänään. Sisustusarkkitehti Mimmu asuu Valtterin kanssa 50-luvun lopulla rakennetussa talossa kolmiossa länsi-Helsingissä. Tutustuin Mimmuun Casuarinassa työskennellessäni, jossa meistä tuli kavereita. Viime keväänä kävin heidän tupareissaan, ja siitä lähtien on ollut puheena kuvauskeissi blogiani varten. Nyt sitten vihdoin saatiin aikataulut natsaamaan, ja pääsin sopivasti auringonpaisteella kuvailemaan asuntoa. Tällä kertaa esittelyssä on ruokailutila, joka on lemppariosioni heidän kodissaan. Tykästyin raikkaisiin väreihin, eripari-tuoleihin, kukkiin ja ehdottomasti tuohon tapettiin.


Mimmu ostaa lähes viikottain tuoreita kukkia, joten heillä onkin aina kukkasia pöydillä. Olohuoneesssakin oli kukkia siellä täällä. Nyt tuli taas semmoinen olo että pakko alkaa ostamaan kukkia omaan kotiinkin, ne tekevät niin paljon. Juuri tuommoiset vähän erikoisemmat kasvit kiinnostavat.


Ruokailutila on olohuoneen puolella, sillä keittiö on vain pieni suorakaiteen muotoinen käytävä. Siellä mahtuu hyvin kokkaamaan, mutta mitään pöytää sinne ei mahdu. Ja tuossahan on mainio paikka pyöreälle pöydälle, joka löytyi Kodin ykkösestä.


Tämä koti on ihanan värikäs, ja makuuhuoneessakin on seinällä toista upeaa tapettia. Sisustusarkkitehti osaa erittäin hyvin pitää värit hallinnassa, ja vaikka olohuonekin on todella värikäs, ei kokonaisuus silti ole yhtään sekava. Vaikka itse olenkin suuri valkoisen ystävä, rakastan myös kovasti muunlaisia ratkaisuja toisten kodeissa.


Thonet-tuoli löytyi kirppikseltä eurolla ja karvapörröpehmuste Casuarinasta. Tapetti taas on Cole & Sonin Cow Parsley, joka tuo minulle itselleni mieleen Tove Janssonin vanhojen muumi-sarjakuvien piirrostyylin hih.


Kuvausten lopuksi nautiskeltiin vielä ihanat kakkukahvit, Mimmu oli leiponut mustikkajuustokakkua. Nam!


Seuraavilla kerroilla kurkistetaan vielä olohuoneeseen, makkariin ja parvekkeelle. Ne ovat kaikki niin ihania, että ansaitsevat jokainen varmaan oman postauksensa. Utelias kurkistaa etukäteen jo Mimmun kotisivuille, jossa näkyy olkkaria ja muita hänen duunejaan. Mitäs tykkäätte, eikö olekin ihana?

Today I was photoshooting at my friend's home. Interior architect Mimmu lives with her boyfriend Valtteri in a house built in the late 50´s. It has been envolving the decorating style, which is a good combination of vintage and modern. This is the dining room. It was somehow my favourite part of the apartment, so that's why you get to see it first. Next time I'll show you more of this beautiful home. Don't you just love it?

27 kommenttia

  1. Oi miten kivalta näyttää! Pöytä ja lamppu hyvin valittu. ;)

    http://kotitetris.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan ihana. Onko sulla kenties samat kotona..? :)

      Poista
  2. on kyllä tosi nätti koti :)

    VastaaPoista
  3. ihana koti! tää on nyt typerä kysymys mutta osasitko yhtään heittä et mistä tollasia 1. ja viimeisessä kuvassa nurkassa näkyviä paperikasseja saisi? oon pinterestissä jo useampaan otteeseen samanmoisia ihastellut mut kaikki linkit johtaa joihinkin ihme sivustoille vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Hyvä teko -sarjaa noi pussit, jossain vaiheessa niitä on myyty esim Casuarinassa, mutta myös muualla.. Mene kattomaan hyväteko-sivut ja pistä viestiä Irene Wichmannille, hän osaa auttaa varmasti! :)

      Poista
  4. ihania kuvia! tuo tapetti näyttää superhyvältä ja ihana myös tuo tuolikokoelma!

    VastaaPoista
  5. ihana ihana ihana!! pisteet myös sulle siitä, että jaksat oikeesti panostaa tähän blogiin! Postaukset on inspiroivia ja monipuolisia - jatka samaan malliin vaan peeta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihanaa kuulla tuommoista kommenttia! :) Yritän kyllä tosiaan panostaa, välillä ei vain meinaa olla aikaa.. Mutta tietysti teen tätä ihan oman fiiliksen mukaan, tekee mieli ottaa kuvia kivoista jutuista ja toki aina mahdollisimman hyviä sellaisia ;) Aina yritän miettiä kokonaisuutta ja sitä millainen postaus seuraavaksi sopisi ettei liikaa tulis toistoa. Mukavaa että joku huomaa!

      Poista
  6. Onpas Mimmulla suloinen koti :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinpä! Olin ihan innoissani kuvaamassa siellä :D Ootas kun näät lisää..!

      Poista
  7. Kaunista! Ja mikä erityisesti pisti silmääni, on ihanaakin ihanampi Siirtolapuutarhasarja! Tuota alan itsekin keräämään, ensimmäinen osa (iso kulho) on jo hankittu :).

    www.kirppisstyle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi teepannu on kyllä tosi söpö, mä tykkään siitä puisesta kahvasta erityisesti siinä :)

      Poista
  8. Erityisesti tykkään tuosta koiranputki-tapetista! Hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja hauskaa että Mimmu on valinnut tapetoitavaksi noinkin epätavallisen seinän..!

      Poista
  9. Looks so beautiful and cozy!!! Lookingo forward to seeing more :)

    ¡Have a nice day!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. This is a very cosy home, it was a pleasure to take pictures there! You'll see more occassionally :)

      Poista
  10. Ooh kaunista! Laita pian jo lisää kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei viitti ihan peräjälkeen kaikkia pistää, mutta laitetaan pian tulemaan olkkari! :)

      Poista
  11. Tyylikäs koti, kuin myös teidän koti, jota on ollu ilo blogin kautta ihastella. Kiitti tästä!

    Tuli mieleen tällanen kysymys, että miten poikaystävä suhtautuu sun sisustusprojektiin? Onko teillä täysin sama maku, ootko hyvä suostuttelija vai eikö miehellä ole sen kummempaa mielipidettä sisustusjuttuihin? Mietin vaan kun oman poikaystävän kanssa saa välillä vääntää, että saan kynnyksen yli "törkeetä hipsterikamaa" (= pinnatuoli ja räsymatto) Ite sitten mukisematta kattelen hyllyillä sen Star Wars -muovileluja ja pleikkaripelejä, vaikka ne ei mun esteettistä silmää miellytäkään - kai tää koti senkin on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei tosi hyvä kysymys, muakin kiinnostaa vastaus tähän ! miksei vaikka ihan postauksen muodossa...? ;) nimim. tiedän mistä puhut, anonyymi !

      ihana koti tällä Mimmulla, ja kauniita kuvia Peeta, seuraavia odotellessa :)

      Poista
    2. Eih, ei tämmöisiä saa kysyä! :D Sanotaan että Markin kiinnostuksen kohteiden kärkipäänä ei ole sisustus, joten saan aika rauhassa puuhata omiani.
      Koen että tää koti on mun temmellyskenttä koska sisustaminen on mulle niin tärkeetä, ja tavallaan myös työnäyte blogin kautta.
      Mun sisustusmaku ei ole mikään feminiinisin joten uskon että sekin vaikuttaa Markin hyväksyntään. Joskus tulee vääntöä jostain yksittäisistä jutuista, mutta eipä toi herra silti yhden yhtä esinettä tänne ole itsenäisesti ehdottanut. Oon mä sille sanonut että voidaan laittaa seinälle jotain skedejulisteita tai dekkiä jos se haluaa (niinkuin joskus halusi) mutta ei se silti ala toimimaan niiden seinälle saamiseks. Joten ei sitä tosiaan taida liikaa kiinnostaa :P

      Mutta että räsymatto ja pinnatuolit on törkeetä hipsterikamaa?? Jännää! Tsemppiä teille, mä en kyllä pystyis asumaan pleikkaripelit esillä, niille on tuolla kaapissa paikka :D Kotinatsi? Nojoo. Kiitos ja anteeksi.

      Poista
  12. Kauniita kuvia! Ihana koti. Ihan asiasta kukkaruukkuun minua kiinnostaisi tietää otatko sinun ig-kuvat ihan puhelimen kameralla vai jollain sovelluksella? Millä muokkaat niitä? Kuvasi ovat siellä(kin) niin upeita, että siksi kiinnostaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo mä otan ihan puhelimen kameralla ne kuvat, ja muokkaan sitten Fotor PES:illä sekä Vscocamilla, jonka jälkeen lataan ne instagramiin. Vähän menee lisää aikaa mutta parantaa huomattavasti kuvan esteettisyyttä!

      Poista
    2. Itsellä on myös VSCOcam käytössä mutta pitääkin tutustua tuohon Fotor PES:iin. Kiitos (:

      Poista
  13. Love the wallpaper!

    Have a nice weekend!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall