Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IT'S ALL IN THE DETAILS


Joku ehkä muistaakin kun huutelin simppeleiden ja katsetta kestävien hammasharjojen perään. Vilauttelin kuvaa puisista harjoista, mutta niiden materiaalivalinta tuntui hieman oudolta ja hintakin oli liian korkea. Nyt vastaan tulivat sitten ne oikeat yksilöt. Vaaleat, läpikuultavat, yksinkertaisen kauniit hammasharjat löytyivät (taas) Granitista. Näitä kelpaa pitää vessan avohyllyllä. Ei enää rumia teknisiä harjoja kirkuvissa väreissä ja supermuotoilluissa ergonomisissa muodoissa! Väitän, että käteni pystyy hallitsemaan yksinkertaisempaakin harjaa. Nyt vain toivotaan, että näillä saa hampaat puhtaiksi. Koska muuten tuo toinen asukas voi alkaa hankalaksi.. Kuulemma vielä ei saa heittää vanhoja harjoja pois. (Se on aina skeptinen kaikkea uutta kohtaan..)



Jonkun mielestä hammasharjan ulkonäkö voi olla täysin toisarvoinen asia, mutta jos on näinkin pikkutarkka ja asialle omistautunut ihminen (eli kylppärin hinkkaaja?), niin kyllä kokonaisuuden täytyy olla hallussa pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Mitä tekee kivalla hammasmukilla, saippuapullolla ja puisella kynsiharjalla jos hampiharjat ovat rumat? Onneksi ei sentään tarvitse alkaa panostamaan euroja hammastahnatuubin hienouteen, koska on meillä vessassa pikkuinen peilikaappi, johon saa edes jotain piiloon.


Tämän näköistä settiä meidän vessassa luuraa. Olisi oikeastaan ihan hauskaa kuvata koko pieni vessakin tänne. Metallisen peilikaapin löysin kirppikseltä, siinä on söpö timanttinen ovenkahva ja valkoinen maali on vähän rapistunut. Täytyy ottaa projektiksi kylpyhuoneen (=minikopin) kuvaaminen tänne blogin puolelle, koska sitä ei ole täällä vielä näkynytkään.


Ja pitäähän ne harjat jotenkin omikseen tunnistaakin, joten laitoin nimikirjaimet.

I found the perfect toothbrushes finally!

28 kommenttia

  1. Tässä suhteellisen tyylikäs hammastahnakin http://www.oxygenol.fi/hammastahnat/oxygenol-raikas

    Ite käytän tuota, maksaa ehkä euron kaupassa ja toimii. :) Ja simppeli, hyvä design ja suomalaistakin vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää ihan kivalta joo! Vielä ku olis mustavalkonen ;--D

      Poista
    2. Oxygenolia saa myös mustavalkoisena tuubina, värit molemmin päin vieläpä. :)

      Poista
  2. Hienot on harjat! Mutta mikämikämikä toi hammasmuki on?!? Wau! Mistä? p.s kiva sun tämä(kin) blogi. Kiitos! -Helma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Perobasta! :) Kävin siellä just pari päivää sit ja vielä oli noita, plus fakta numero kakkosta (jonka haluisin mieluummin) heh. Kiva kuulla että tykkäät! Tätä blogia on kiva pitää, toisen lopetinkin jo.

      Poista
    2. olen eri anonyymi kuin edellämainittu, mutta kommentoin nyt tähän. eli menin tässä muina naisina vanhaan blogiisi hakemaan sen kasviskeiton ohjetta, mutta en päässyt enää sinne :( myös se hgin sisustuskauppa -postaus oli hyvä ja informatiivinen. voisitko ajatella että julkaisisit sen myös täällä, tai voisitko jättää vanhasta blogista näkyviin edes sen ja sitten ne ruokapostaukset. ne oli oikeesti tosi hyviä :)

      Poista
  3. MUJI kaupasta saa tuon tyylisiä mageita hammasharjoja :) (ja kaikkea muutakin siistiä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs tää MUJI-kauppa on? Pitääkin tutustua. :) Tykkään kyl ostaa ite kaiken kivijalkakaupoista enkä netistä.

      Poista
  4. Supersisustaja! Itse piilotan harjat vaan kätevästi kaappiin :D

    VastaaPoista
  5. Ei juma! Olisin tullut jakamaan saman vinkin edellisen kanssa, nuo näyttää just teille sopivilta :) http://1.bp.blogspot.com/_B2A3uTbmLrU/S_1d-eREkJI/AAAAAAAAAG4/ZDDSD-Hl6ps/s1600/bigproductimage-BernerOxygenol.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo toi mustavalkonen näyttää hyvältä! Mut vähän se näyttää myös epäilyttävältä..

      Poista
  6. Onpa täydelliset hammasharjat. Itse ostin hammasharja pidikkeen viime reissulta Mujin myymälästä, mutta eihän siihen sovi nuo kauppojen perushammasharjat paksulla varrellaan. Pitänee huomenna poiketa Granitissa ostoksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Granitiin siis äkkiä! Makee blogin alku sulla muuten, pitää jäädä seuraamaan :)

      Poista
  7. kun olin pieni, niin hammaslääkäri sanoi mulle että parhaat hammasharjat on just tollasia tasaharjaisia eikä sellaisia ihmeellisiä epätasaisia millaisia kaupoissa myydään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoiskohan se samaa edelleen? Ekan harjauskerran jälkeen kaipaa vielä totuttelua.

      Poista
  8. Käsittämättömän hienoja kuvia!!!!!! Ja ymmärrän kyllä pikkuasiat, näin just hirveesti vaivaa et sain kiipeiltyä ja vaihdettua sopivamman johdon lamppuun. Kukaan muu ei varmaan edes huomaa muutosta, mutta oma silmä lepää nyt;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :)) Itekin olin aika tyytyväinen tohon kolmanteen joten jännitin et huomioiks joku. Ja todellakin ymmärrän, munkin pitäis vaihtaa makkarin Blockin johto punasesta mustaan mut uskot varmaan et se tuntuu jokseenkin vaivalloiselta hankkia se jne.. Joka päivä se johto kyl häiritsee hah.

      Poista
  9. Mistä tuo ihana hammasmuki on? TAHTOO SAMANMOISEN! <3

    Ja hei osaatko kertoo mikä tuon "tekstikoneen" nimi on jolla saa noita tekstejä tuollaiseen teippinauhaan? Siis tuo jolla on tehty myös nuo teidän hammasharjojen kirjainmerkit. Ja mistä ihmeestä olet kyseisen tekstikoneen hommannut? Toivottavasti Suomesta eikä jostain indokiinalaisesta pkkupuljusta, hehee :D Oon etsinyt kauan tuollaista! Jään innokkaana odottelemaan vastaustasi, kiitos etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh :D Ootpas innoissasi, söpö! Hammasmuki on Perobasta, ja tekstikoneen nimi on Dymo. Ostin oman lasten version Clas Ohlsonilta kympillä, sinne siis.

      Poista
    2. Oli pakko syöksyä heti tänään fredalle ja tuonne Perobaan ostaa tuo samainen muki ja enpä olisi uskonut että Clas Ohlsonilta tuon tekstikoneen voisi löytää, tänään en ehtinyt sinne mutta pitänee marssia sinne heti ensi viikolla kun ehdin kurkkimaan josko heillä sitä olisi vielä myynnissä. Ja ellei ole niin nyt helpotti etsintää jo sekin että tiedän tuon masiinan nimen, kiitos sinun, puss.

      Poista
  10. Vähän kivat hammasharjat :) just tommoset yksinkertaset. paljonko makso suunnilleen? tommoset ois kivat, mutten ite viitti kauheesti maksaa hammasharjasta... ainii ja puhuit jotain kestävyydestä. mitä väliä sil kestävyydel on ku parin kk päästä ne kuitenki vaihtaa uusiin :DD tai ei mun harjat ainenkaa oo hajonnu / kulunu liikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maksanu ku 1,5€ / kpl =) Siis en puhunut kestävyydestä mitään, vaan toimivuudesta.

      Poista
    2. oho, en tainnu lukea kauheen ajatuksella :DD

      Poista
  11. Sä osaat tän sisustushomman, todellakin! Respect!

    VastaaPoista
  12. Moikka! Yritin päästä vanhaan blogiisi, mutta sinne ei pääsekkään. Oletko laittanut blogin kokonaan hyllylle vai avaatko sen vielä joskus? Sun reseptejä yritin päästä hakemaan ja muutenkin lukemaan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi moii! Joo mä suljin sen kokonaan muilta paitsi iteltäni.. :) En mä taida sitä enää avata, olkoon se mun omana muistona vaan nyt. Voi vitsi, joku muukin oli koittanu reseptejä ettiä. Joku tietty oliko etsinnässä? Voin mä sen tähän kirjottaa!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall