Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

INSTA HOME


 Some random pictures from home through instagram.

16 kommenttia

 1. Uu, eikös toi makkarin valaisin olekin Normann Copenhagenin? Mietiskelin kahta tuollaista meidän olkkariin, mutta miten tuskallista tuollainen on koota? Kokoomisivideoiden katsominenkin sai jo tuskanhien pintaan ja ketutuskäyrän nousemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just se Norm 69, ja voin kertoa että sen kokoaminen oli erityisen pitkäveteistä ja sormiin sattuvaa puuhaa! Kesti monta tuntia vaikka sain taitteluapuakin, eikä kerralla jaksanut kokonaan koota. Mutta mun käsittääkseni ne myy Formverkissä sitä valmiiks koottunakin..? Ehkä :)

   Poista
 2. Ihailin jo pari päivää sitten instagrammissa tota kuvaa missä on kananmunia & muita leivontatarvikkeita :) Tosi kiva kuva & kivoja muutkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :) Noi kananmunat näyttää kyllä hauskoilta kuvissa aina.

   Poista
 3. Oih! Sydämeni itkee verta kateudesta :D

  <3: Jasu

  VastaaPoista
 4. Paju <3 Instagram. Ihanan tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 5. sun kotikuvat on ihania! niitä ei voi olla liikaa.
  Matto heijastuu hauskasti tosta uuninlasista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla, kiitos! =) Kotikuvia tulee tosiaan otettua aika paljon heh. Joo mäkin huomasin että mattohan se siellä pilkottaa!

   Poista
 6. Toi Insta on niin koukuttava! :D
  Ja mielettömältä näyttää toi työpiste nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se on, pakko olla kokoajan ottamassa kuvia.. :) Kiitos!

   Poista
 7. Teidän koti on älyttömän inspiroiva! Oon saanu paljon pieniä kivoja ideoita omaan kotiin, vaikka meillä on kaikki tummaa puuta eli aika erilaista :) Mistä teidän helmalakana on? Oon yrittäny ettiä kauan jotain tuollaista kun meidän katti tykkää tuhota sängynreunaa. Pitäis jotenkin yrittää estää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän sitä voi saada ideoita vaikka mistä erilaisista jutuista =) Toi helmalakana on saatu meidän porukoilta.. Se on joku ihan perus valkonen helmalakana, jonka mun äiti on värjännyt harmaaksi. Tarkoitus olis kyllä jossain välissä hommata joku erilainen tohon mutta ei oo vielä sopivaa sattunut kohdalle. Helmalakanavalikoima on kyllä kauhean huonoa yleisesti ottaen!

   Poista
 8. Teidän koti on kyllä ihan mielettömän kaunis ja inspiroiva. Ihailen aina näitä kuvia instagramissa ja sitä kautta saan myös ideoita oman kodin sisustamiseen, vaikka meillä onkin jossain määrin eri maku. Teidän kämpästä löytyy ihania yksityiskohtia. Kesän kukat maljakoissa on kyllä ehdottomasti yksi lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) Kesäkukat on kyllä ihan mun lempparijuttu myöskin, niitä ei voi olla liikaa. Kohta saa taas tylsistyä ilman joten pitää koittaa ahkerasti keräillä kukkia loppukesän ajan. :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall