Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TILES


Lisää matkakuvia! Otin reissussa pieneksi missioksi kerätä kuvia seinälaatoista, jotta saisin kyhättyä tämmöisen postauksen blogiin. Joka talon seinässä oli erilaiset laatat, rapistuneita, värikkäitä, maalattuja, geometrisiä ja boheemeita koukeroita osui silmiin jatkuvasti. Kaikki likaisimmat ja rapistuneimmat olivat omia suosikkejani, mutta omaan kotiini kelpuutin vain yhden mustavalkoisen yksilön, jonka löysin katukirppikseltä. Se olikin ainoa ostokseni koko matkalta, lehden lisäksi. Mikäs näistä olis sun lemppari?

Buildings in Lisbon were old and pretty. And covered with colourful tiles. Luckily I managed to find one black & white tile from flea market, you can see it in the red picture. It works now as a trivet. Got a favourite one? I think I like the one with stars, and the dirty ones. And all of them together, as long as the colours stay out of my own home :--)

21 kommenttia

 1. Beautiful images of tiles!! Love this element decor!
  ;)
  dar amïna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Yes this style has been in frontline this year, tiles would work great in kitchen :)

   Poista
 2. oi mahtavia!! :) Omaa suosikkia on vaikea valita, mutta jos olisi pakko se olisi joko toinen ylhäältä, toinen vasemmalta tai neljäs ylhäältä eka vasemmalta :) ...myös monia muita yksittäisiä kelpuuttaisin kotiin pannunalusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii sun kotiin tämmöset sopiskin vallan mainiosti :) Myydäänköhän Pietarissakin laattoja kirpiksellä? Vois kuvitella että saattais olla... Hmm

   Poista
 3. oi ihania!! mä kans Espanjassa aina ihastelin samantyyppisiä laattoja :)

  VastaaPoista
 4. oooh toi viidennneksi viimeinen kuva on ihan upeeeee tollasta voisin ottaa vitvalkoisen keittiön välitilalaatoiksi uh!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja just tollasina vanhoina kuluneina! Olis upee =)

   Poista
 5. I really like the first one, is like a feast of tiles : )

  XX

  VastaaPoista
 6. Tuleekohan kommentti tuplana...?

  Itsekin ihastelin Lissabonissa kauniita seinälaattoja ja kävelykatujen taidokkaita mosaiikkeja. Kaupungissa on sellainen tyylikkään rappeutunut tunnelma josta tykkään: vanha saa olla vanhaa eikä kaikkea tarvitse väkisin yrittää tehdä uuden näköiseksi. Uusi lukija kiittää kauniista kuvista :-)

  PS. Tervetuloa vierailulle: www.hubanehome.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tuplana ja poistin vahingossa just sen toisen enkä tätä :D Mutta ei se mitään.

   Nimenomaan, vanhassa on tunnelmaa ja omaa silmää miellyttää paljon enemmän kaikki väähn rapistunut ja elämää nähnyt, eikä upouusi. Varsinkaan jos taloista on kyse.

   Pitää tulla, kiitos kutsusta!

   Poista
 7. Aaargh miten ihana postaus! Olen fiilistellyt juuri tämäntyylisiä laattoja koko kevään. Voi nakit ja muusi, tämä se ei ainakaan yhtään helpota järjetöntä remppa- ja sisustushinkua joka on päällänsä mutta jota ei tämänhetkisissä olosuhteissa ole järkeä lähteä toteuttamaan.

  Lemppari on ehkä seitsemäs ylhäältä, vasemmanpuoleinen kuvio. Kyllä kelpuuttaisin kylppäriin tai keittiöön tai eteiseen tai mihin vaan! Laattoja kaikkialle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! :) Jos vaikka lievittäisit laattahimoa tulostamalla ison laattakuvan seinälle tai jotain hehe.

   Poista
 8. Hei sähän teet espresson itse ja jauhat pavutkin? Jos haluut jotain aivan taivaallisia papuja, niin käy Villipuutarhassa kysäsemässä, myiskö ne sulle paketin papuja. Ne on todellakin kokeilemisen arvoisia! Ja ota toki vaikka espresso eka maistiaisiks! Namiaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin teen =) Villipuutarhassa onkin tullut käytyä, se on ihan kiva mesta. Varmaan ne käyttää noita samoja papuja mitä muissakin kahviloissa nillä seuduilla myydään :) Yleensä ostetaan Good life coffeesta tai Sävystä pavut. Ja sit täs Vallilas olis Helsingin kahvipaahtimo mut siinä on niin huonot aukioloajat ettei oo vielä ehtinyt sinne... mut kiitti vinkistä =)

   Poista
  2. Villipuutarhassa käytetään italialaisen Ottolinan ja lohjalaisen Cafetorian papuja. Cafetorian Amigo on herättänyt huomiota ihanan pehmeänä maitokahvin papuna, kannattaa kokeilla <3. Sitä saa myös heidän Töölön-pisteestään Runeberginkadulta. t. Puutarhurit

   Poista
 9. uuu, ihania kaikki! ei pysty valistee, ehk kuitenkin ilman enkelietä olevat ottaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään enkeleitä kotiin ottais. Mut kuvana kivoja!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall