Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PASSPORT LISBON HOSTEL








Kuvat www.passporthostel.com

Selailin tavalliseen tapaan kaikkia peruskämäisiä mahdollisimman edullisia hostelleja Hostelworldin sivuilla, kun päätinkin vielä googlata haluamamme alueen hostelleja. Sitä kautta päädyin sitten Bookersin sivuille, ja yhtäkkiä silmieni eteen pompsahti jotain aivan odottamattoman siistiä. Silmät olivat jo tottuneet niihin karmaiseviin loukkoihin, (sillä niissähän sitä tulee aina yleensä matkalla nukuttua hintansa puolesta näin opiskelijana), mutta tämän hostellin kun sain naamani eteen, ei paluuta enää ollut. Varattiin siis huone, eikä maksanut kuin 150 € / 5 yötä / henkilö. Kiitos luojalle ja designjumalille tästä unelmahostellista! Kustantaa 15 euroa enemmän kuin mitä olimme kaavailleet, mutta heh kyllä te varmasti ymmärrätte. En ole varmasti ikinä ennen ollut näin innoissani hostellista. Odotan jo tuonne pääsemistä! Lauantaina me lennetään Faroon, ja ollaan siellä kaksi yötä. Maanantaista lauantaihin ollaan sitten Lissabonissa tässä hostellissa, saa nähdä miten sitä malttaa ulos mennäkään. (Tämä on siis ajastettu postaus, siksi vähän hassu aikamuoto.) Vaikka kyllä tässä googlailemalla on tullut löydettyä kaikenlaista siistiä Lissabon-meininkiä hostellin ulkopuoleltakin, odottakaahan vaan kun pääsen kertomaan kaikesta siististä täällä teille!

24 kommenttia

  1. Such lovely interiors!

    http://acidcoast.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Näyttää kivalta, vaikka itse tykkään hotelleissa vähän eri tyylisestä. Mutta ymmärrän mitä tarkoitat - tämä voittaa kyllä mennen tullen normaalitarjonnan! Mä olen lähdössä myöhemmin kesällä Portugaliin ja Lissaboniin. Jos osaat matkasi jälkeen vinkata jostain hyvästä kirpparista tms, josta tekisi hienon rosoisia sisustuslöytöjä, niin otan mielelläni vinkit vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun makuun tää taas osu just nappiin! :) Siellä järkätään joka ti ja la Alfamassa ulkokirpputori, jossa on myynnissä paljon kaikenlaista sälää. Käytiin kiertelemässä siellä tiistaina, ja pari aika makeeta romulöytöä olisi kyllä ollut. Mutta ei mulla olisi mahtunut matkalaukkuun mitään kovin isoa, joten ostin vain pari laattaa pannunalusiksi.. :) Mutta mä kyllä ajattelin postailla näistä jutuista vielä tarkemmin.

      Poista
  3. Voii, tuonne on kyllä joskus päästävä!! Ootan innolla sun Lissabonin postauksia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on! Otin 1547 kuvaa, joten eiköhän näistä jotain blogin täytettä löydy ;) Kannattaa kyllä mennä, oli aika makee paikka toi Portugali. Mut säiden puolesta suosittelen heinä- tai elokuuta jos lämmintä kaipaa. Meillä oli nimittäin tosi kylmä..

      Poista
  4. tuolla vois koisata. ens vkolla pääsen nukkumaan köpiksen designhotelliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpas kyllä nukkumiseen! Oi kuulostaa ihanalta, Köpis olis kyllä kans listalla.

      Poista
  5. No onpas kyllä houkutteleva ja kivan oloinen hostelli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo kyllä se oli ihan nappi valinta tolla hintaluokalla :)

      Poista
  6. PARHAUTTA! :) Toivottelen vielä täälläkäkin kivaa matkaaaaa, nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :)) Oli tosi kivaa, me nautittiin. Vaik olikin kylyyyymä...!

      Poista
  7. OIJOOJOOJOO! Ihana. Portugali ollut pitkään haaveena, ja nyt löytyi viimein todellinen syy lähteä sinne! Paljon matkajuttuja reissustanne kiitos! :--) Ja sitten vielä asiaan liittymätön, mistä tilasit ne ihanat iphonen kuoret silloin joskus? Kun ei enää CNB:n kautta voi tarkastaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin se oli ollut jo monta vuotta haaveena, ja nyt se on sit nähty! OLi kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, mutta varmaan kannattaa mennä myöhemmin kesällä jos kaipaa kunnon lämpöä. Kuvia tuli tosiaan otettua aikamoinen kasa, ja on jo monta postausta suunnitteilla :)

      Tilasin ne kuoret Society 6:stä! :) http://society6.com/product/Arnsdorf-SS11-Crystal-Pattern_iPhone-Case

      Poista
  8. Hostellien joukosta löytyy usein helmiä, kun jaksaa googlailla. :) Monesti hyvän hostellin kahden hengen huone on paaaaljon laadukkaampi kuin kolmen tähden hotellin kahden hengen huone. Ja halvempi, tietysti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en oikeen oo vielä hokannu et mikä niissä hotelleissa olis parempaa, ovat kauhean kalliita eikä niissä ole edes keittiötä jossa vois ite kokkailla jne :) Tai varmasti sit joskus isona ja rikkaana on aika makeeta mennä viiden tähden hotelliin mut tänhetkisellä budjetilla eih.. :D

      Poista
  9. hei halusin tulla tätä kautta nyt sanomaan, mut sun instagram on ihan mahtava! oon moneen kertaan selannu ne samat kuvat ja yleensä usein postaavat ärsyttää mutta sun on ihan toista luokkaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos kovasti! :) Mä tosiaan laitan aika paljon kuvia, voi hyvin olla et se ärsyttää joitakin, mut sit ei oo pakko seurata :D Mut jee kiva kuulla että oot ihan montaki kertaa kattonu niitä kuvia..!

      Poista
  10. Mun on pakko kommentoida vielä tänne :D Me otettiin koko reissun kolme kämppää airbnb:n kautta, Lissabonissa oli kämpät Bairro Altossa ja Alfamassa, molemmat oli ihan mielettömän kauniita 1800-luvulla rakennetuissa taloissa, oli oma keittiö ja kylppäri tietty ja makso 45 e kahelta yhteensä. Suosittelen ens reissua varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ei kuulosta yhtään hullummalta! Tollanen olis tietty ollu ihan huippu vaihtoehto :) Joskus oltiin barcelonassa pari viikkoa jossain kämpässä mut nyt ei tullu katottua semmosia.. Täytyy kyl ens reissulla pitää taas mielessä tommoset, mihin sit ikinä meneekään.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall