Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PEPPER GRINDER | MENUN PIPPURIMYLLY


Menin ja hommasin meille pippurimyllyn. Tämä on hienoin minkä olen nähnyt, ja tietysti fanittamani Menun mallistoon kuuluva. Tätä ennen meillä oli käytössä jotain markettipippurimyllyjä, niitä joiden sisällä mustapippuria myydään. Eivät kestä käyttöä kauhean pitkään, ja kun viimeisin hajosi niin päätin että nyt voisi vaikka ostaa ihan oikean myllyn. Näitähän myydään suola- ja pippurimyllysetteinäkin, mutta me käytetään sormisuolaa, joten yksi riitti. Mattapintainen materiaali oikein houkuttelee koskettamaan, ja puinen kansi kruunaa komeuden. Pohdin hetken vaaleanharmaan ja mustan välillä, mutta hiilenmusta veti pidemmän korren. Yhdessä ne näyttävät hyviltä, mutta yksittäisenä musta on hienompi. Ja sopiihan tuo väri viestimään siitä sisällöstäkin.


Mylly aukeaa tuosta keskisaumasta, jolloin sinne saa laitettua täytettä. Pippuri tulee tuolta korkin näköisen säätönupin ympäriltä ulos eikä siinä ole mitään ylimääräisiä kansia joita pitäisi aukaista ja sulkea. Puunuppia pyörittämällä saa säädettyä pippurirouheen kokoa. Myllyosa on keraaminen. Vaikuttaa ainakin näin ensipuraisulta tosi toimivalta.

Our kitchen has a new pepper grinder from Menu, which is one of my favourite brands!

35 kommenttia

  1. Hei, saankos kysyä mistä tuon hankit? Ite oon metsästänyt jo jonkin aikaa sitä kahden settiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockalta ostin, siellä oli myös niitä settejä =)

      Poista
  2. Hyvä hankinta. Törmäsin näihin eka kerran viime syksynä Köpiksessä ja pari lähti mukaan. Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kuulla, ilmeisesti se siis toimii edelleen hyvin! :)

      Poista
  3. it totally doesn't look like a pepper grinder, but i really like it!

    VastaaPoista
  4. Enpä olisi ikinä uskonut sanovani joskus, että onpa kaunis pippurimylly! ja tosiaan, tuo mattapinta on todella houkuttelevan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samettinen mylly! Ja pitäähän nyt pippurimyllynkin olla kaunis ;)

      Poista
  5. ihana! pitäis itsekkin löytää jostain joku nätti (ja mielellään edullinen,hih) pippurimylly, ei hirveesti houkuta pitää esillä mitään "Pirkka pippurimylly" - etiketillä varustettua myllyä.. Ja oon kyllä yrittäny hinkata sitä etikettiä kaikilla mahdollisilla keinoilla mutta ei irtoa sitten millään, nyt se on ihan tahmanen ja vielä epämielyttävämmän näköinen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei mun mielestä edes ollut mikään kovin pahan hintainen, 35e ! Yllätyin iloisesti :) Hahah joo meillä oli maustekaapissa piilossa ne rumat myllyt.. Mutta alkaa sielläkin tila loppumaan. Hei muuten, kynsilakanpoistoaineella saa tahmat pois täydellisesti !

      Poista
    2. Olen kokeillut kynsilakanpoistoaineella ja jopa maalinpoistoaineella mutta ei, Pirkka oli kehittäny jotkut ihan omat supertahmansa eikä millään meinaa lähteä :D

      Poista
  6. Vitsit tuo on hieno!! Kiva kuulla että toimii myös. Saako kysyä mistä ostit tuon? Olen yrittänyt jonkin aikaa etsiä tuota myllyä nettikaupoista mutta toistaiseksi tuloksetta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! :) Ostin Stockmannilta, siellä neloskerroksessa oli Menun omalla osastolla.

      Poista
  7. Tuo on mullakin ostoslistalla. Toivottavasti toimii hyvin - tyylikäs se on kuin mikä!

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. No minä ostin omani Stockalta eli sieltä nyt ainakin :) Nettikaupoista varmasti myös!

      Poista
  9. Wau, kyllä se on hieno.

    VastaaPoista
  10. Ihana! Meiltäkin löytyy nämä!! Ja kovasti on tykätty! ;) http://kotiani.blogspot.fi/2013/12/suola-ja-pippuri.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni! Hyvä kuulla. Siitä Muuton pippurimyllystä on tullut kuultua sen verran huonoa että toinen epätoimiva design-mylly ei olis hyvä.. :)

      Poista
  11. Meillä on tuo setti, jossa siis hiilenmusta ja vaaleanharmaa. Älyttömän kauniithan nuo ovat, mutta olen huomannut, että käytössä sauma, josta myllyä täytetään falskaa hieman, varsinkin pippurin kanssa. Eli pientä pippurimurua sauman kohdalla. Onko muut huomanneet samaa, vai onko meidän myllyissa jotain vikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm kurjaa.. Aika pienethän ne muoviklipsut on, olisko ne teillä jotenki löystynyt sitten. Se kun ei oo mikään kestävin materiaali välttämättä. Ainakaan kukaan tänne kommentoineista ei ole samasta asiasta raportoinut.

      Poista
  12. Meniköhän äsken kirjoittamani viesti läpi vai ei? Noh, siis piti kirjoittamani, että meillä myös tuo setti kotona. Olen kuitenkin huomannut, että käytössä sauma, josta myllyä täytetään falskaa hieman eli pientä pippurimurua puskee läpi. Onko muilla sama vai onko meidän myllyissä vikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läpi meni, mulla on kommenttien tarkistus päällä eli julkaisen erikseen kaikki kommentit pienellä viivellä :)

      Poista
    2. Juu, huomasinkin tuon toisen kommenttini jälkeen tekstin, että kommentti julkaistaan sun hyväksynnän jälkeen. Ekan viestin jälkeen tuollaista tekstiä ei näkynyt, joten näytti siltä että teksti humpsahti bittiavaruuteen... :) Ihana blogi sulla muuten! Sisustustyylisi ja -makusi on aika lähellä omaani, joten saan täältä lisäinspiraatiota mukavasti.

      Poista
  13. Hei Peeta!
    Huomasin että olet mukana Sisustusbloggaajien kirpparissa 5.4, kenen tekemä tuo tapahtuman mainoskuva on? Haluaisin mainita tapahtumasta jonkun tulevan blogitekstin yhteydessä, joten saisikohan tuota tapahtuman kuvaa käyttää tässä asiayhteydessä?

    Aion ehdottomasti tulla tapahtumassa käymään, pakko tsekata sun pöytä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii! Se on Kotilo-blogin Johannan tekemä :) Saat lainata kuvaa jos haluat mainita tapahtumasta, kivahan se olisi! Esim Varpusen blogista voi käydä nappaamassa kuvan. Muistahan sitten vain linkittää kirppiksen facebook-tapahtumaan ja mainita vaikkapa Johanna tekijänä :) Ite en ole vielä kerinnyt postaamaan aiheesta. Ja hei tosi kiva että innostuit tosta jutusta ja tervetuloa kirppistelemään!

      Poista
  14. En lukenu juttua, mut ota toi hattu pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No et selvästikään kun hattu oli toisessa postauksessa :D

      Poista
    2. ^ HAHAHA!! Ihana mylly peeäs <3

      Poista
    3. Joo eikö ollukin piristävä :D Mylly kyllä piristää enemmän ku käskyt hatun suhteen!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall