Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEWCOMER


Minun blogini oli yllätyksekseni asetettu ehdolle Aussie blog awardseihin NEWCOMER-kategoriaan, jota en todellakaan osannut odottaa. Yleensä tässä gaalassa on ollut muoti-, kauneus- ja lifestylebloggaajia, mutta nyt on näköjään hieman ravisteltu rajoja ja otettu mitä erilaisempia blogeja mukaan. Monta uutta tuttavuutta löysin itsekin lukulistoille lisättäväksi. Tämä Newcomer sisältää kyllä niin keskenään erityylisiä blogeja, että ei voi mitenkään arvata kuka sen voiton tulee saamaan.

"Newcomer-blogit ovat vuonna 2013 perustettuja, mutta ne ovat lyhyestä iästään huolimatta ampaisseet lukijoiden tietoisuuteen laadukkaan ja mielenkiintoisen sisältönsä ansiosta. Nämä blogit ovat todellisia tulevaisuuden lupauksia, joilla on potentiaalia saavuttaa myös suuren yleisön sydämet. Näitä nousevia tähtiä kannattaa pitää silmällä!"

Olen kerran aiemminkin ollut noissa kekkuloissa ehdolla vanhan blogini kanssa. Se oli kyllä myös hienoa! Sillä blogilla ei mitään voittoja tai muita tunnustuksia herunut, joten ainakin sillä mittapuulla tämä sisustusblogi on onnistuneempi tapaus ;)

Lukijat saavat tuttuun tapaan äänestää suosikkibloginsa voittoon Reader's choice -kategoriassa, jossa vain teidän äänenne ratkaisevat. Muista kategorioista tuomaristo valitsee voittajat. Siellä oli tuomareina erilaisia muoti- ja kauneusalan ammattilaisia, ja olipa joukossa Sini Sabotagekin. Eli tästä voin päätellä että tyylikäs räppitähtönen käy tässä blogissa nyt ainakin kerran tsiigaamassa että mikä meininki. Haha makeeta, mitäs Sini! Mutta niin, jos haluatte käydä äänestelemässä omia suosikkejanne, niin tästä linkistä pääsee ja palkintojakin oli toki luvassa äänestäjille.


Kiitos ja kumarrus nimeämisestä, sekä mahdollisista äänistä!

8 kommenttia

 1. Vau! Kävin äänestämässä, onnea kisaan! Vaikka et sä mitään onnea kaipaa, tämä blogi pärjää kyllä varmasti, jos vaan muut tykkää yhtä paljon kuin minä! ;)

  VastaaPoista
 2. Wau, tuli mullekin ensimmäisenä mieleen, joten WAU! Ääni lähti sulle, pidän blogistasi, tyylistäsi sisustaa ja rennosta tyylistäsi kirjoittaa tätä blogia. Luen aina tosi mielelläni vaikka harvemmin kommentoinkaan. Onnea matkaan kisailussa! t.maria

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tulee voitto, olet sen kyllä ansainnut! :)

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan hieno juttu! Onnea kisaan :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall