Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BRUNCH | KOTIBRUNSSI

Hyvä kotibrunssi sisältää meidän taloudessa itse (no purkista) tehtyjä croissantteja juustotäytteellä, isot kupit kahvia, hedelmiä sekä paloiteltuina että mehuksi puristettuna, ja voipi mukana olla vielä munakastakin. Tykkään kattaa pöytää kauniilla arkitavaroilla ja eriparisilla astioilla. Kynttilät ja leppoisa musiikki tuovat mukavasti tunnelmaa,  varsinkin jos aurinko ei satu paistamaan ikkunasta. Pakko välillä fiilistellä kuvaamalla näitä hetkiä ja herkkuja!

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiva että se välittyy sinnekin puolelle ruutua =)

   Poista
 2. Todella herkullisen näköistä :)
  Kynttilät tuo aina tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Kokeilepa joskus Rainbow-croissantteja purkkicroissantien sijaan. Löytyvät pakastealtaasta ja ovat aivan eri luokkaa kuin purkkikama! TJEU ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, onko ne siis valmiita ja pakastettuja? Hmm tykkään kyllä siitä että croissut voi ie pyöritellä säälittävän näköisiksi tekeleiksi ja pistää just sitä juustoa sisään ku haluaa :) Mikä niissä Rainbown croissanteissa on erityisen hyvää..?

   Poista
 4. ooh! mistä ihana kynttelikkö on?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ranskalaisen Enon, lue lisää täältä :)

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/11/the-most-beautiful-candelabrum.html

   Poista
 5. Mistä ootte ostanu noin söpön näkösen mehukannun? :)

  - Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa Eva Solon sitruspuristin, jossa on irroitettava puristinosa, ja alaosa toimii kannuna :) Puristimena älyttömän huono.......

   Poista
 6. Mun taas on pakko tiedustella ton keraamisen maitopurkin alkuperää? on nimittäin aika siistin näkönen ;)

  - Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin sen Köpiksen lentokentältä jostain putiikista.. Mikähän sen nimi oli. Illums bolighus? En muista. Mutta kympin se vaan kustansi :) Jatta Lavihan tekee Suomessa noita aitoja ja ohuita versioita. Ne on hienoja! Ton pikkupurkin itseasiassa myinkin jo kirpparilla kun ei sille oikein ollut käyttöä.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall