Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NORNÄSNo huhhuh nyt sitten Ikealta on tulossa toinenkin siisti mallisto huhtikuun alussa, tämä on nimeltään Nornäs. Mallistoon kuuluu paljon puuta ja suoria linjoja. Sain juuri tiedotteen sähköpostiin ja innostuin heti postaamaan pari itseäni innostanutta kuvaa! Onnistuneissa stailauksissa on hienot värit, valoisuus ja maisema. Kuvista välittyy minulle laskettelufiilis, tuollaisen kämpän kun saisi vuokrata jostain Lapista viikoksi :--)

Ikea is launching another cool collection in april. This one is called Nornäs. I was thrilled by these two pictures immediately so I had to share them with you guys. 

 Kuvat: Ikea

9 kommenttia

 1. Tämä mallisto ei näytä yhtään hullummalta! Kiitos vinkistä

  VastaaPoista
 2. Jaaha oliko tääkin nyt joku Ikea-mainos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen mainokseksi voi luokitella mutta sovitut yhteistyö-jutut tietysti ilmoitan selkeästi postauksessa. Eli en minä tästä rahaa saanut =) Kunhan fiilistelin.

   Poista
 3. Ompa kivat roikkuvat lamput, tollasen vois hankkia keittiöön kun sieltä puuttuu kattolamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii en tiedä kuuluuko noi lamput mallistoon, mutta eikös melkein mikä tahansa lamppu näytä tuolta ilman varjostinta? =)

   Poista
 4. no mitäs ne nyt on ikealla alkaneet tekee näin tyylikkäitä juttuja! en ois uskonut. ihanat nuo pajunkissatkin uijjuijui

  VastaaPoista
 5. Uijui! Voisikoha tuossa nyt olla SE ruokapöytä jota olen jo pari vuotta etsinyt... !

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall