Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LUOTO COSMETICS


Tervehdys pitkästä aikaa! Pakko tunnustaa etten ole avannut bloggeria kuukausiin koska on ollut niin paljon kaikkea muuta meneillään. Päivätyö Bo:lla vie paljon resursseja ja sitten keväästä alkaen tämä Luoto on vienyt vapaa-aikaani. Mutta ei se mitään, koska tykkään tehdä näitä juttuja! Pyrin keskittymään nyt lähinnä uuteen rooliini Bo LKV:n luovana johtajana (sain ylennyksen syyskuun alusta, hullua, tiedän!!). Kokonaan somea en toki ole hylännyt, Instagram on ollut aktiviisessa käytössä ja sieltä kautta varmasti moni teistäkin seurailee nykyään myös minua. Olen koittanut olla ottamatta stressiä tästä blogista, päivitän sitten jos ja kun ehdin. :)


Nämä kuvat ja tämä asia on kuitenkin semmoinen minkä haluan tähän sunnuntai-iltaan jakaa, sillä Luoto Cosmetics on minulle yllättävän läheinen brändi. Nyt kun asiaa miettii niin voi sanoa että olen brändännyt ja kehittänyt visuaalisen maailman äitini käsin tekemille saippuoille! Äitini Mia valmistui keväällä luonnonvaratuottajaksi, ja alkoi omalla työpajallaan valmistamaan harrastuksena saippuoita. Niistä tuli upeita, ja kun kaverit ja tutut alkoivat ostamaan saippuoita niin kannustin Miaa perustamaan ihan oman brändin niiden ympärille. Nyt sitten kesän yli ollaan tehty tuotekehitystä, rakennettu nettisivuja, otettu tuotekuvia, mietitty myyntieräpakkauksia, logoja, esitteitä ja kaikkea mitä nyt tällaisen yrityksen pyörittämiseen tarvitaankaan! Tuotevalikoima laajenee pian saippua-alustoilla ja voiteilla.


Mia hoitaa kaiken tuotekehitykseen ja tuotteiden tekemiseen liittyvän, ja minä sitten autan kaikessa visuaalisessa puolessa sekä markkinoinnissa. Perustin Luodolle somekanavat, joihin tuotan materiaalia ja ylläpidän tilejä. On tosi mielenkiintoista päästä hyödyntämään omia taitojaan toisen apuna ja huomata miten paljon sitä on tullut opittua itse elämän varrella. Halusin viedä Luodon visuaalisen maailman melko minimalistiseen suuntaan, koska näen että uniikit tuotteet tulevat parhaiten esille yksinkertaisella tyylillä.


Luoto ei ole vain saippuoita, vaan se on downgreidaamista Turun saaristossa. Se on tervan tuoksua ja iso vaahtera ikkunan takana. Oma kasvimaa pellon reunalla, käsin poimittuja yrttejä omasta puutarhasta sekä rauhallinen teehetki terassilla. Se on saanut alkunsa rakkaudesta luontoon, ja siellä kaikki tuotteetkin tehdään omin käsin pienellä työpajalla. Ne valmistetaan pienissä erissä puumuoteilla, muotoillaan saippuan huipun muoto käsin, leikataan veitsellä paloiksi ja kuivatetaan kolmen viikon ajan saippuapajan pimennetyssä takahuoneessa. Jokaiseen tilattuun saippuaan sujautetaan mukaan yrtti ja Mia miettii tarkasti mihin kohtaan postipakettia Luodon tarra laitetaan.


Työpajalla pääsee myös itse tekemään luonnonkosmetiikkaa kosmetiikkakursseilla! Keväällä järjestettiin jo ensimmäiset kurssit, ja nyt parin viikon päästä ovat seuraavat kurssipäivät. Kurssilla tehdään muutaman tunnin aikana mm. voiteita, suihkeita, kuorintoja ja lopuksi itse tekemänsä tuotteet saa kotiinviemisiksi. Mia opastaa pienissä ryhmissä jokaista tekemään juuri itselleen sopivia tuotteita, joihin saa valita haluamansalaisia tuoksuja ja aineita. Kirjoitin Luodon blogiin kursseista lisää, löydät lisätiedot täältä. Luonnonkosmetiikkakurssien facebook-event täällä!


Saimme viikko sitten avattua nettisivut ja on tämä jännää! Lämpimästi tervetuloa siis seikkailemaan Luodon sivuille. Olisi ihana kuulla palautetta sivuista ja tuotteista, jos sinulle tulee jotain mieleen. 

Instassa @luotocosmetics

4 kommenttia

  1. Kiitos Peeta <3 Ihanan mahtavaa, että olet ollut luomassa Luotoa vahvalla ja herkällä - samassa paketissa - näkemykselläsi! Luoto on rakkautta hyvin, mutta hellästi peseviin saippuoihin, jotka myös hoitavat ihoa!
    Ja piakkoin saadaan hoitavat voiteet viimeistelyyn :) Tästä on hyvä jatkaa <3 t. äiti

    VastaaPoista
  2. Hei Peeta, tämä ei liity aiheeseen mitenkään mitenkään, mutta voisitko kertoa Bo lkv:n Habitaren messuosaston värikoodin? Väri oli upea (kuten koko osasto) ja voisi sopia hyvin tulevaan olohuoneeseemme :) aurinkoista syksyä!

    T. Elli

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall