Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

101 CPH


Yhteistyössä 101 CPH ja Wynnelis 


Suhtaudun intohimoisesti esineisiin, ja harkitsen tarkkaan millaisia tavaroita kotiimme päätyy. Sen lisäksi että esineen tulee vastata tarpeeseen, sen täytyy herättää myös tunteita. Näen heti mikä on "minun tyyliseni" juttu, ja loput joko eivät herätä tunteita ollenkaan, tai sitten ne herättävät joskus jopa negatiivisia fiiliksiä. Voisin analysoida esineitä loputtomasti: niiden syntyperää, materiaalia ja muotoilua. Motiivit esineiden takana ovat kiinnostavia. Innostun helposti ja jään seurailemaan brändejä.Tanskalainen 101 Copenhagen on ehkäpä sinunkin silmiisi osunut, jos seuraat instagramissa sisustusalaa. Keraamisten maljakoiden omaleimainen muoto on melkoisen tunnistettava, ja itse rakastuin niihin jo ensisilmäyksellä! Rupesin seuraamaan brändiä, mutta en kuitenkaan tutustunut sen tarkemmin tuotteisiin. Kun ylläolevassa kuvassa näkyvä valaisin osui silmiini, niin se sai minut vihdoin tutkailemaan asiaa tarkemmin ja hämmästyin miten edullisia tuotteet olivat verrattuna siihen mitä olin kuvitellut niiden maksavan. (Ekan kuvan maljakko on 34€ ja valaisin 270€.)Olin jotenkin kuvitellut että ne maksaisivat paljon enemmän, ja sitten vielä innostuin siitä että heillä on oma nettikauppa sivuillaan. Monta päivää selasin tuotteita läpi ja keräsin ostoslistaa. Valaisin olohuoneen pimeään nurkkaan, joku maljakko ainakin kun ovat niin kivoja, salaattiottimet ehdottomasti tarvitaan. Mietin asiaa tarkasti usean päivän ajan, poistelin sekä lisäilin tuotteita listalle. Olin jo tekemässä tilausta, kun ajattelin vielä kuitenkin laittaa viestiä 101 CPH:n Suomen agentuurille Wynnelikselle ja kysäistä josko yhteistyö kiinnostaisi. Näitä tuotteita kun mielelläni toisin esille omissa kanavissani. Wynneliksen Linda innostui yhteistyöstä ja ehdotti sitä Tanskaan, josta tuli hyväksyntä asialle.


101CPH on vasta tulossa Suomeen, ja tällä hetkellä heidän tuotteitaan myydään Salissa ja Katokossa. Voisin kuvitella että pian myös monessa muussa kivassa paikassa, sillä luulisin että nämä tuotteet kelpaisivat myös monen muun kotiin. Laaja valikoima keraamisia esineitä, sohvapöytiä, mattoja, marmoriesineitä ynnä muuta tekee helposti vaikutuksen.


Esineiden yksinkertainen mutta oivaltava muotokieli, kauniit kuvat, rauhallinen sävymaailma ja tekstuurit muodostavat juuri sellaisen yhdistelmän, johon voin samaistua.Tavaroista tuli heti sellainen olo että ne olisivat olleet meillä aina. 

6 kommenttia

 1. Niice one!👌👌👌

  VastaaPoista
 2. Hyvin kauniita, linjakkaita esineitä. Puhuttelee todella.
  Mistähän tuo peilipylväs ja ihana peilipintainen pieni "lipasto" ovat? Yritin etsiä tietoa täältä sekä instasta mutta en löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilipylväs on kirppislöytö puolentoista vuoden takaa ja kaappi on Northern-merkkiä, peräisin Skannolta. :) Kaapista postaus löytyy täältä:

   http://rawdesignblog.blogspot.com/2018/02/the-new-northern-arvonta.html

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall