Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEVÄISIÄ TUNNELMIA


Yhteistyössä Skannon kanssa

Kevätmessut lähestyvät taas, ja viime vuoden tapaan olen saanut taas suunnitella Bo:lle Kevätmessuille oman osaston. Tällä kertaa toteutamme sen yhteistyössä Skannon kanssa, joka on ihan huippujuttu! Kaikki kalusteet osastolle tulevat Skannolta, ja seinät sekä lattia tullaan maalaamaan Tikkurilan vuoden väripalettiin kuuluvalla sävyllä Serpentiini V447. Tuo mintunvihreä rahi antaa vähän osviittaa siitä sävystä, mutta se on hieman murretumpi. Sen kanssa käyvät hienosti tummat kalusteet, joita olemme Skannolta valinneet. Uutta Northernin mallistoa tullaan näkemään ja sen lisäksi muitakin upeita sisustuksen klassikoita.


Kävin eilen Skannolla stailaamassa nämä kuvat, ja tämä pöytä valikoitui alustaksi siksi että se tulee tietysti mukaan messuille. Stailasin Northernin mallistoon kuuluvan Shelter-pöydän Skannolta löytyvillä tavaroilla ja otin kuviin mukaan muutamia Köpiksen tuliaisiakin. Ostin tuon Byredon tuoksun ja Rum-lehden muun muassa, ja ajattelin viikonloppuna kuvata muitakin tuliaisia tänne blogiin! Semmosia aarteita tarttui mukaan että huhh.


Lempityöjuttujani on kyllä ehdottomasti kuvien stailaaminen ja kuvakulmien miettiminen. Rakastan sitä kuinka tummat varjot tuovat tunnelmaa kuviin ja tavarat saavat mieluiten olla huolettomasti, niiden asetteluun en käytä liikaa aikaa tai viivoitinta. Tärkeintä on fiilis.


Viime  vuonna suunnittelin Bo kahvilan, ja tänä vuonna sitten jotain erilaista. Bo:n osaston numero on 1F11, tervetuloa messuille inspiroitumaan :) 


Nämä kuvat toimivat siis teaserina osastosta, josta laitan sitten tottakai myös kuvia kun saadaan se rakennettua! Kevätmessut ovat 12.-15.4. messukeskuksessa, ja Bo LKV Helsingin facebook-sivulla sekä instagramissa (joita ylläpidän) on paraikaa meneillään lippuarvonta, kannattaa käydä osallistumassa. :)

8 kommenttia

 1. Rahin sävy on todella kaunis! Pitänee ehkä olla iloinen, että messut jää väliin – lompakko ainakin kiittää, näyttää jo nämä vilaukset melko houkuttelevilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh! Mutta eihän sieltä mitään tarvitse ostaa välttämättä, riittää kun inspiroituu ;) Se on kyllä helpommin sanottu kuin tehty usein.

   Poista
 2. Näyttää ihanalta ja osasto näyttää varmasti niin kivalta :D Odotan innolla kuvia!

  VastaaPoista
 3. Hei, mikä toi kasvi on? Näyttää niin hyvältä tossa ruukussa :)

  VastaaPoista
 4. En osaa sanoa valitettavasti, se oli Skannolla oli valmiina :) Kaunis se kyllä on!

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall