Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AIRBNB-TERKUT KÖPIKSESTÄ


Terveisiä Kööpenhaminasta! Tultiin tänne viikonloppureissulle, ja Airbnb-kämppävalinta ainakin osui oikeaan :) Tosi kiva ja kotoisa asunto Østerbron rajalla ihastutti heti oven avautuessa. Asunnossa on musta avokeittiö, olohuone ja suuri makuuhuone. Isoja ikkunoita kahteen suuntaan, betonipintoja ja monochromista värimaailmaa, sekä kivoja pieniä yksityiskohtia joka puolella.


Säiden puolesta ei sattunut ihan paras tuuri, sillä täällä on tuullut kaksi päivää putkeen 10m/s, eli ihan myrskylukemissa mennään. Hyvä jos pipo ja takki pysyy päällä tuossa viimassa! Lähinnä siis sisätiloissa ollaan menty, putiikeissa ja kahviloissa. Ja ihan täällä kämpillä on kiva viettää myös aikaa ja rentoutua.Aiemminkin täällä käyneenä nyt ei välttämättä tarvitse kiertää Tivolia, Klyptoteekkia tai Hayn myymälää. Muutama uusi tärppi on ollut listallani tätä reissua varten. Teen seuraavaksi vinkkipostauksia lempipaikoistani täällä joissa mielestäni ehdottomasti designin ystävän kannattaa käydä :)


Vielä ehdit vinkata, jos sinulla on jotain must see -tipsejä! Ihanimmat kahvilat, ravintolat, kadunpätkät ja museovinkit kiinnostavat. :) Onko se kauempana oleva Louisina menemisen arvoinen? Mistä saa parhaan brunssin Østerbrossa? Mitä tehdä kun on jäätävä viima?

3 kommenttia

  1. Louisina on yksi ihanimmista museoista missä oon ikinä käynyt, eli kannattaa mennä sinne ehdottomasti!

    VastaaPoista
  2. Siellähän me sitten käytiin! :) Jotenkin se ei kyllä tehnyt minuun suurta vaikutusta, odotin ehkä jotain enemmän. Mutta eräs toinen paikka kyllä sittenkin senkin edestä sai sydämen pakahtumaan: Oliver Gustav studio <3

    VastaaPoista
  3. Onpa todella ihanan näköinen kämppä! Toi tiiliseinä on upea!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall