Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FRAMA // COPENHAGEN FAVORITES 1/3


Ajattelin jakaa teille kolme suosikkipaikkaani Kööpenhaminan reissulta. Olin suunnitellut etukäteen vain nämä paikat, joissa ehdottomasti halusin päästä käymään. Muuten mentiin fiiliksen mukaan aika rennosti.


Ensimmäinen niistä on Frama Studio Store, johon menimme ensimmäisenä päivänä heti käymään. Frama Studio Apartment olisi ollut vieläkin kiinnostavampi, mutta se ei ollut nyt auki, joten kävimme sen sijaan sitten tuolla ihanassa putiikissa fiilistelemässä tunnelmaa. Vanhaan apteekkiin rakennettu showroom oli juuri remontin alla; vanha Frama Kitchen oli vastikään purettu ja uusi oli vasta tulossa, joten emme päässeet näkemään keittiötä käytännössä ollenkaan. Se oli vähän harmi. Keittiöt näyttävät ainakin kuvissa upeilta, ja uskon että todellisuus on samaa luokkaa.


Seuraan tarkasti Framan tekemisiä somessa, ja uusi tuoksu oli ehdottomasti päästävä testaamaan! Rakastan androgyyneja melko voimakkaita tuoksuja, ja nämä ovat juuri sellaisia. Öljypohjaiset tuoksut olivat ihania, mutta päädyin sitten ostamaan kuitenkin muualta toisen tuoksun.


Sen sijaan tuliaiseksi kotiin lähti tällainen käsivoide! Se on pieni luksushetki elämässä aina kun jossain on lavuaarin reunalla saippuan vieressä käsivoide tarjolla. Nyt se hetki koitti vihdoin myös meidän kylppärissä.Viipyileviä tunnelmia tarjoileva showroom teki vaikutuksen. Framalla todella osataan leikitellä sävyillä ja yksityiskohdilla. Tietynlainen epätäydellisyys nimenomaan tekee kaikesta täydellistä.
Frama meinaa laajentaa konseptiaan kahviloiden muodossa uusiin kaupunkeihin, olisipa ihana pitää Frama kahvilaa Helsingissä..!


Pieni unikkokuumekin nousi.


2 kommenttia

  1. Frama-kahvila Helsingissä, oishan se jotain! Ja kiitti vinkeistä - Kiva saada tietoa matkakohteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olis todellakin mun lempipaikka <3 :) Kiva kuulla että kiinnostaa!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall