Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BO CAFE


Kevätmessut ovat käynnissä messukeskuksessa nyt torstaista sunnuntaihin, ja jos kaipaat siellä pientä hengähdystaukoa niin käy ihmeessä Bo LKV:n osastolla kahvilla (kupposen saa ihan ilmaiseksi) ja nappaamassa uusi Bo Living -lehti mukaasi. Suunnittelin Bo:lle oman kahvilan messuja varten, jossa maistellaan juuri maanantaina paahdettua tummapaahtoista kahvia ja jutellaan asuntoasioista.


Herkullisen väriset kaapistot ovat yhteistyökumppaniltamme A.S. Helsingöltä. Heidän konseptinsa on Ikean runkoihin tehdyt ovet ja vetimet. He ovat juuri näillä näppäimillä avaamassa showroomin Kasarmitorille, ja voin kertoa että siitä tulee käymisen arvoinen tila :)

Valitsin seinustalle korkeamman beigen kaapiston, jonka sävy jatkuu seinälle. Vaaleanpunainen kaapisto oli osittain viime Habitaressa käytössä, ja oli hyvä päästä uusiokäyttämään sitäkin! Minulle tulee ihan mieleen suklaa- ja mansikkapehmis näistä sävyistä.Kahvi tulee Kaffa Roasteryltä, joka paahtaa Helsingin parhaimpia kahveja. Tummapaahtoista kahvia saa myös ostaa messuilta mukaan kotiin. Kahvin lisäksi myynnissä on myös muita Bo living -tuotteita, kuten marmorilevyjä, käsisaippuaa, Helsinki-julisteita ja kangaskasseja.


Seinän ja hyllyt maalasin yhteistyökumppanimme Måla & Moren kalkkimaalilla, sävy on French linen. Halusin tarkoituksella sutia maalin epätasaisesti, mutta se näyttää tosi hyvältä myös telalla tasaisesti maalattuna. En ole koskaan aiemmin itse maalannut kalkkimaalilla, joten oli kiva päästä vihdoin kokeilemaan!


Uunituore lehti on myös tosiaan jaossa osastolla, kannattaa se tulla nappaamaan mukaan lueskeltavaksi! Kannessa kuva Bo:n perustajien Tuomaksen ja Annan upeasta keittiöstä.


Muita Ihania -blogin Tiina Arponen tuli piirtämään seinälle oikeat kahvilaan kuuluvat liitutekstit. Jos itse olisin ne taiteillut, niin jälki olisi voinut olla hieman kyseenalaista, joten oli ihanaa että Tiina tuli taiteilemaan asiaankuuluvat tekstit. Hän on mm. Mokossa töissä ollessaan vastannut kahvilan liitutaulu-teksteistä.Inspiraationa osaston suunnittelussa minulla oli keväinen Ullanlinna, ja ulos kadulle levittäytyvät ihanat kahvilat. Toivottavasti se fiilis tulee esille :) 


Osasto: 2d50

Design and styling: Peeta Peltola

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall