Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WOODEN CANDLE HOLDER


Amsterdamin reissulta lähti kotiin mukaan muistoksi puinen kynttilänjalka. Ostin sen Raw materials -sisustusliikkeestä, jossa oli vaikka mitä ihanaa. Tämä oli helppo ottaa mukaan, eikä maksanut kuin 22€. Heillä on onneksi myös nettikauppa, jos jotain muuta tekee mieli tilata.


Liikkeen ideana on käsin poimitut yksilölliset tuotteet maailmalta. Kauniita keraamisia astioita, italiailaisia huonekaluja, persoonallisia pienesineitä ja suosikkimerkkejä. Liikkeessä vaihtuvat asetelmat vaihtuvat kauden mukaan ja inspiroivat asiakkaita.


Tämän kuvan laitoin jo viimeksi, mutta täällä tosiaan meille tarjottiin teet ja juteltiin siinä samalla liikkeen stailaajan kanssa, joka suositteli meille museota ja aamukävelyä puiston halki kahvien kanssa.


Ihastelin myös metallisia pannunalusia, joissa oli hieno koristekuvio. Löysin itseasiassa vastaavia Ullanlinnasta Sali-sisustuskaupasta vastikään.


Näitä kynttilänjalkoja olisin mieluusti kyllä hommannut useammankin, sillä ne toimivat upeasti ryhmänä. Mutta pieneen kotiin yksi sai nyt riittää. Jotenkin tuo muista poikkeava yksilö teki suurimman vaikutuksen. Ja sitä oli kaikista helpoin kantaa mukana koko päivän, kaikki nuo olivat aika isoja, suurin yli puoli metriä korkea.


Suosittelen kyllä pistäytymään tuolla, jos olet Amsterdamissa reissulla.


Ihastelen kynttiläjalkaa melkein päivittäin kotosalla ja olen kiikuttanut sitä mukana yhdellä työkeikallakin. Parhaat kodin esineet tuovat muistoja mieleen.


Ensi kerralla on muuten hieman jännempää asiaa, nimittäin tämä pieni yksiö jää pian taakse.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall