Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOVING IN


Nyt mennään vähän kämäisillä puhelinkuvilla, mutta parempia ei tähän hätään ole vielä saatavilla. Haluan kuitenkin jo kertoa että uusia asioita elämässä tapahtuu, ja tämä Alppilan yksiö on jäämässä pian taakse. Alkaa nimittäin käymään hieman ahtaaksi kahdelle ihmiselle tämä! Tässä postauksessa kurkistus tulevaan.


Olemme siis muuttamassa poikaystäväni kanssa virallisesti yhteen, ja olen asiasta luonnollisesti kovin innoissani :) Edelleenkin vuokralla mennään, ja sopiva kaksio osui kohdalle pienen etsinnän jälkeen. Hakusessa oli seuraavanlainen asunto kantakaupungin alueelta: erillinen makkari pitäisi olla, valkoiset lattiat, halusin ehdottomasti pysyä vanhassa talossa, jossa olisi tarpeeksi kivat keittiö ja kylppäri. Kuin ihmeen kaupalla sellainen sitten osui eteen, kaverin avustuksella. Kävimme katsomassa kyseistä asuntoa pari viikkoa sitten, ja allekirjoitimme samantien vuokrasopparin vaikka asunnosta puuttuu vielä mm. keittiö kokonaan!


Asunnon omistaja remontoi parhaillaan asuntoa uusiksi, ja saamme onneksemme upouuden keittiön ja kylpyhuoneen, joista tulee tosi kivat. Seinät ja lattiatkin maalataan uusiksi, talossa on rappukäytäväkin juuri laitettu uuteen uskoon ja asunnon ulko-ovi on uudenkarhea. Kyllä siis kelpaa muuttaa sisään! Muuttoajankohta on aivan pian, vappuna päästään uuteen kotiin.


Erityisen innoissani olen valkoisista lattioista, joista olen haaveillut koko elämäni, ja jotka vihdoin saan! Tai tietysti kaikkein parasta on päästä asumaan lempi-ihmiseni kanssa, mutta jos nyt puhutaan vaan siitä asunnosta täällä.. Lattian lisäksi asunnossa on mielettömän hieno harmaa ulko-ovi messinkisillä yksityiskohdilla, ja katsokaa nyt tuota kylppärin laatoitusta. Sama ladonta toistuu keittiön välitilassa. Keittiöön tulee sama upea messinkinen Tapwellin hana kuin minkä valitsin meidän porukoiden keittiöön, aika mainio yhteensattuma! Joten eiköhän tästä saada sisustettua kiva koti, suunnittelen jo kaikenlaista tulevaa kotia varten. Ihanaa päästä eteenpäin, tämä yksiö olikin vähän sellainen välivaihe elämässä, nyt on hyvä suunta taas. Jess!

14 kommenttia

 1. Kuulostaa ja näyttää mahtavalta! Paljon onnea :)

  VastaaPoista
 2. Ai että miten ihanalla näyttää teidän tuleva koti jo ulko-ovesta lähtien.
  Nyt odotellen innolla, millaiseksi ensimmäinen yhteinen kotinne muotoutuu käsissänne. Onnea uuteen kotiin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella! :) Ulko-ovi kyllä ei vois paljoa hienompi olla heh! Innolla jo odotellaan muuttoa.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Näyttää ihanalle uuden kodin nurkat!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mua kiinnostais näin pk-ulkopuolisena kuulla tuosta asunnon etsimisestä, koko prosessista ylipäätään! En osaa oikein tarkentaa, mutta tästä olis mielenkiintosta kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joskus kirjoittelin siitä, mutta ehkä se oli jo vanhan blogin aikoina.. :) Aika pitkälti selaamalla oikotietä ja sitten omasta mielestä paras vaihtoehto on kuuluttaa omille tutuille että asunto on etsinnässä, niin yleensä sitä kautta se koti sitten löytyy ilman että tarvitsee kilpailla yleisillä näytöillä :)

   Poista
 5. Superhyvältä näyttää! En malta odottaa jatkoa!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall