Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SOMETHING NEW IN THE BEDROOM


Makkarissa uutta ovat nämä Saana ja Ollin suuret tyynyt, jotka valitsin palkkioksi yhteistyöstä. Päädyin valkopohjaisiin tyynyihin, koska haluan pitää makuuhuoneen tunnelman vähän vaaleampana, siinä missä olohuone tuntuu menevän kokoajan tummempaan suuntaan. Sängyssä on nyt entistä mukavempi loikoilla jättityynyihin nojaillen.


Kerroin ostaneeni tuon kolmisakaraisen kynttilän Samujin Koti-liikkeestä, ja tuohon se päätyi makkarin ikkunaa koristamaan. En ole vielä raaskinut polttaa sitä. Kynttilänjalka on Ikeasta, sopii mielestäni aika täydellisesti kynttilän tyyliin.


Kiitokset kaikille viime postaukseen synttärionnitteluita laittaneille! Pari kommenttia onnistuin vahingossa poistamaan julkaisun sijaan, mutta ehdin kyllä nähdä nekin. Kiitos ja anteeksi :)

6 kommenttia

 1. Tosi nätit! Ja mitkä nuo kivat verhot onkaan? T.Kaisa/Villa Murunen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on H&M Homen vaaleanharmaat pellavaverhot, ne on ihanat! Just täydellinen sävy ja tuntu :)

   Poista
  2. Kiitti, voisin harkita vastaavia.

   Poista
 2. Ihan täydellinen tuo kynttilänjalka tuon kynttilän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika nappi osuma! Sain kynttilänjalan vastikään Ikean pikkujouluista lahjaksi, ja mietin jo että en tiiä onko tää mun tyyliä, mutta sitten kun ostin ton kynttilän niin yhtäkkiä ainut vaihtoehto olikin just toi kynttilänjalka :) Hhahah kerroin tätä ku jotain jännitysnäytelmää.....

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall