Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STILL WITH YOU | CPH


Yksi eniten odottamistani kohokohdista Kööpenhaminan reissulla oli vierailu korumerkki Still with you:n studiolla. Olen seuraillut Renathen koruja Instagramissa, ja tämän naisen tyyli kyllä iskee muhun aivan täysillä. Renathe päivittää Instagramin lisäksi myös nettisivuilleen blogia, ja molemmissa on hyvin inspiroivia tyylijuttuja korujen lisäksi. Juuri sitä harmaata ja mustaa josta itsekin niin kovasti tykkään. Voin siis sanoa olevani fani.


Mitään en ollut aiemmin kuitenkaan tilannut näistä koruista, joten oli ihana päästä näkemään niitä livenä. Laitoin Renathelle etukäteen sähköpostia, ja kysyin josko voisimme tulla piipahtamaan hänen työhuoneellaan. Hän ei siis myy koruja siellä, vaan nettikauppansa kautta.


Still with youn studio sijaitsee mielenkiintoisessa paikassa Kööpenhaminan telakka-alueella, ja olikin kiva nähdä vähän semmoistakin puolta köpiksestä. Refshaleøen on vanhaa teollisuusaluetta, jossa on paljon toimistotiloja ja luovan alan studioita nykyään. Kesäisin myös enemmän tapahtumia. Yllä kuva studion ikkunanäkymästä.Norjasta kotoisin oleva Renathe tekee kaikki korut käsin, ja käyttää materiaalina hopeaa. Siihen sitten lisäksi kristallia ja kikkailua hopean tummentamisen kanssa. Hän alkoi tekemään koruja vuonna 2010 ja on sittemmin opetellut uusia tekniikoita ja laajentanut toimintaansa olohuoneesta tänne studiolle.


En ole aiemmin oikeastaan omistanut mitään kunnon materiaalista tehtyjä koruja, vaan lähinnä halpaa rihkamaa, mutta näihin kyllä aion rahani upottaa. Tehtiin itseasiassa juuri Markin kanssa tilaus, sillä hän lupasi ostaa minulle synttärilahjaksi jonkun korun täältä! Valitsin ihanat Caged crystal -korvikset, joita olen ehkä pisimpään ihaillut. Tilasin myös samalla toisen setin tummennettuja minikorviksia, näiden vaaleiden minimalististen korvakorujen pariksi. Voitin nimittäin Instagram-arvonnassa setin korvakoruja, ja siitä ilahtuneena ehkä päätinkin sitten laittaa sitä sähköpostia Renathelle. Ajattelin ettei hänen tarvitse lähettää korviksia postitse, vaan mieluummin haen ne paikan päältä.


On jotain todella mahtavaa saada nähdä mistä korut tulevat, kuka ne tekee, millaisilla välineillä ja miksi. Olen edelleenkin ihan fiiliksissä, jonka varmasti huomaa.


Nuo pienet triangle-sormukset ovat myös aivan ihania.


Työhuone oli sisustettu tosi kivasti. Se oli pieni, mutta minimalistisen kodikas.


Mukana töissä Renathella on aina myös hänen koiransa Stella, joka saa juosta käytävällä energiaa pois. Hauska tyyppi sekin.


Rouheaa betoniseinää en tietenkään voinut olla kuvaamatta.


Suosittelen siis, menkää ja ihailkaa näitä koruja.

3 kommenttia

 1. Ai että miten ihania koruja! Ja muutenkin mielenkiintoinen, inspiroiva postaus. Taitaa mennä täälläkin toiveet syntymäpäivälahjan suhteen uusiksi…
  - Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit :) Nää on just täydellisiä synttärilahjatoive-koruja!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall