Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LAST PICTURES FROM LIVINGROOM WITH THE OLD SOFA


Laitetaan nyt vielä viimeiset kuvat olkkarista tämän vanhan sohvan kanssa, ennen kuin päästään ihastelemaan sitä uutta tulokasta. Vähän mua pelottaa että miten tuo musta matto menee uuden tummanharmaan sohvan kanssa yhteen, tässä joutuu ehkä vähän sisustelemaan uudelleen... Joka ei sinänsä ole mitenkään ikävä juttu, mutta kun tuo värimaailma oli just saatu kivasti kohdilleen olohuoneessa niin tämä aiheuttaa taas lisää pientä järkkäilyä varmasti. 


Tämä harmaa pellavakankaalla päällystetty sohva oli kyllä aivan ihana, eikä kellään varmasti ole samanlaista. Jos jollain teistä on sohva hakusessa, niin tämä etsii edelleen uutta kotia. Lisätietoja voin laittaa sähköpostilla.


Tuossa on monet hetket köllötelty.  Hyvin sinä palvelit. Hyvästi vanha ystävä!


We are getting a new sofa so it's time to say goodbye for this old buddy.

13 kommenttia

 1. Aa niin ihana sohva, harmi että ei minulle mahdu! :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, toivotaan että se mahtuu jollekin muulle!

   Poista
 2. Edellinen kommentti tuli hassusti :D Meille tarkoitin!

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin ihana tuo sohvan pellavakangaspäällinen. Oliko niin, että se on itse tehty? Haaveilen vastaavanlaisesta meille, joten vinkkejä otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehty kyllä, tai äitini on sen ommellut ja yhdessä hänen kanssaan suunnittelimme päällisen mallin :) Noh ostapas tuo meidän sohva pois niin ei tarvitse miettiä ;) Kangas ostettiin Ikeasta ja koska äitini on toiminut aikoinaan ompelijana, niin hän osasi miettiä hyvin kaavoituksen jne. Lisäksi sieltä löytyy tarranauhaa ja nappeja, jotta päällinen pysyy paikoillaan. Päällinen on myös jaettu sen verran moneen osaan, että sen saa sopivasti mahtumaan pesukoneeseen, kun pesee parissa erässä.

   Poista
 4. Your living room is beautiful, but can't wait to see the new one. A new sofa does change everything! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you! Yes a sofa definitely makes the room :) I can't wait to show it for you.

   Poista
 5. Miksi luovut sohvasta jos se hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tämä on ollut väliaikainen ratkaisu, ja nyt sitten saadaan vielä parempi. Tarjoutui hyvä tilaisuus saada alennuksella täydellinen sohva, joten siihen tartuttiin ilomielin!

   Poista
 6. Olisin kiinnostunut sohvasta. :) Saisinko lisätietoja. Ja anteeksi jos tämä tuli tänne kaksi kertaa, en osaa tätä käyttää kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Taina, laitatko minulle sähköpostia rawdesignblog@hotmail.com niin laitan sinulle lisätietoja. :)

   Poista
 7. Oottekos mitä sohvaa käyttäny tuossa "pohjana"?:D Ja sori, että näinkin myöhään kommentoin, kun vasta ihanaan blogiisi tutustuin:) Olen ensi syksynä muuttamassa omilleni ja täältä löysin sen oman sisustustyylini, joten kiitos sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, saa ilman muuta kommentoida ihan mihin tahansa postauksiin! Siinä on vaan se että vastaaminen saattaa unohtua helpommin.. Tuo pohjana käytetty sohva on tosiaan käytettynä ostettu, en oikein tiedä mikä se sohva on. Vissiin jostain Iskusta tai Suomisoffasta tjsp :) Hei kiva että löysit tänne ja tykkäilet tyylistä! Onnea muuttoon ja sisustamiseen, sehän se kivoin osuus on hehe.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall