Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AUGUST FEELINGS

Suomen sisustusblogosfääri on taas täyttynyt postauksista Vihreän talon kesäjuhlista. Ja tänä vuonna minäkin sain kutsun näihin kekkereihin! Lauantaina lähdettiin tyttöjen (Sanni, Saija, Johanna ja Tiina) kanssa ajelemaan ensin Nuutajärvelle, jossa oli ensimmäinen etappi. Kierrettiin siellä porukalla lasikylä ja saatiin Iittalalta valita astioita stailaustehtävää varten. Saimme nimittäin jännän tehtävän, jossa tuli valita yksi lempiesine, ja ottaa siitä stailauskuva Vihreän talon pihapiirissä vierailun aikana. Kaikkea talolta tai ympäristöstä löytyvää sai käyttää kuvassa, ja nämä kuvat tulevat sitten Iittalan Facebookissa näkymään. Emme itsekään vielä tiedä että mitä kuvilla tullaan tarkalleen ottaen tekemään, joten jännityksessä eletään. Tehtävä oli hauska, ja otin muutamia kuvia eri astioilla kun en osannut päättää heti suosikkia. Yllä yksi kuva, jonka tiputin jatkosta pois. Siinä on harmaa Sarjaton-kulho, joita valitsin kuusi kappaletta meidän kaappeja täydentämään. Kiitokset Iittalalle!


Vihreä talo on Annikan blogista tutuksi tullut kaunis puutalo pellon laidalla. Ihastuttavia tapetteja, vanhoja kalusteita, mökkitunnelmaa ja kauniita väriyhdistelmiä näkyi sisällä. Puutarha ja pihapiiri taas oli sisustettu mustavalkoisemmin, ja vehreät kasvit saivat rehottaa mukavan rennosti. Yllä näkyvässä kuvassa on saunan terassi. Illan hämärtyessä piha valaistiin hehkulamppujohdoilla, ja kyllä ne vain tunnelman aina tekevät.

Puutarhassa oli useampia paikkoja istuskeluun, ja ruokaryhmä oli karun kaunis. Ikean metallituolit sopivat täydellisesti patiolle harmaan lankkupöydän seuraksi. Oli kyllä aivan minun makuuni tämä pihapiiri :)Virkistävä viikonloppu tuli vietettyä, ja kyllähän näissä maisemissa kelpasi silmää lepuuttaa. Vielä enemmän kuvia laitoin Instagramiin, josta voi käydä kurkkimassa meidän kaikkien tunnelmia tägien #kesakemut ja #vihreatalo takaa. Näissä kuvissa alkaa jo ihan näkymään elokuu. Kohta vihreys taittuu keltaiseksi, joten nautitaan näistä hetkistä täysin siemauksin! Vielä on kesä.

10 kommenttia

 1. Mä tykkään jo ihan hulluna tosta sun ekasta kuvasta, tietty muistakin! Innolla jään odottelemaan, mitä kuvia sä ja muut olette valinneet jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou alkaa epäilyttää että valitsinko nyt väärin kun tosta ekasta kuvasta tykätään nyt täällä jo näin paljon (katso seuraavat kommentit) ! :) Joo muakin kiinnostaa kovasti nähdä muiden kuvat, varmasti ihan superhienoja. Tuli pienet paineet ;D

   Poista
 2. Oi että kun tuli ihana tuosta sun kuvasta! Ja meitsin mustaamat kynttilätki siinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Hienosti mustasit ne ;) Ainiin ja kiitos vielä siitä kaulakorusta, se on mulla just kaulassa. Hahah naurattaa vieläkin se tilanne... Oot sä uskomaton. :)

   Poista
  2. Kieltämättä näin jälkikäteen aateltuna :D Mutta ei se mitään, mulla on jo uus! ;)

   Poista
 3. Ylimmässä kuvassa mielestäni kaikki on kohdallaan, sitä on tuijotettava kerta toisensa jälkeen, ja vielä palattava uudelleen katsomaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh kiitos vaan! Nyt oon jo ihan epävarma sen mun valitseman kuvani kanssa.. Ei se kyllä tainnutkaan olla se paras :D mutta ehkä sillä ei nyt ole merkitystä.

   Poista
 4. Mäkin pidän niin tosta ekasta kuvasta!

  VastaaPoista
 5. Tuo ekahan on on tosi hieno! Ja itsekin olen ihastunut noihin Sarjaton -kupposiin ja kippoihin, mutten ainakaan vielä hankkinut omaksi.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall