Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHOERACK READY


Nyt on kenkäteline valmis ja paikoillaan. Eli ihan tuommoinen tosi simppeli ja helppo ratkaisu. Sudin sen tietysti lopuksi valkoisella maalilla, sillä ei se liimapuu-mänty nyt mikään kaunein matsku ole mielestäni. Alunperin olin suunnitellut että tekisin siitä matalemman, mutta matkan varrella suunnitelma muuttui sen verran että sinne mahtuu nyt korkeavartisetkin kengät alle, joka on tietysti ihan fiksua.


Muotoilun opiskelijalta olisitte varmaan tietysti odottaneet jotain huippu-designia, mutta tästä tuli mielestäni juuri passeli. Kengät saa nyt kahteen riviin, teline on yksinkertaisen "tyylikäs" ja sopii meidän eteiseen. Pääasiahan tuossa on tuo mitta, tein sen juuri tuohon kohtaan sopivaksi.


Kenkätelineen päällä on tuo Hang it all -naulakko, joka on ihan kiitettävästi pysynyt seinässä. Joskus vieraat ovat yrittäneet ottaa siitä henkaria irti, kunnes ovat tajunneet että tuo hökötys on naulakko itsessään :D


Valkoinen väri yhdistyy kivasti tuohon seinään, ja rauhoittaa tilaa vaikka siinä olisi monet kengät. Tuohon voi päälle laskea vaikka laukunkin, mutta istumista se ei kestä.


Matto on ostettu Ruotsista Granitista, ennenkuin se avattiin Helsinkiin.



Kuvaa rappukäytävästä päin. Kuva tyhjästä eteisestä löytyy täältä, maaliskuulta. Ja edellinen postaus kenkätelineen synnystä taasen onpi täällä.

My custom shoe rack is finally ready. I painted it white. It is simple and fits our hallway. Nothing too special but does everything need to be? What do you think about it? See the picture of the empty hallway here.

28 kommenttia

  1. onpas näppärä idea - inhoan sikinsokin olevia kenkiä - vaikka meillä enään asustaa kolme - ..normi teline ikeasta on niin paljastava - tällä saa ryhtiä - taidanpa vinkata miehelle…itse olen aika laiska näitä tekemään ja ehkä jälkikin olisi erilaista :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeassa ei tosiaan ole mielestäni yhtäkään hienoa kenkätelinettä..! Tämä on ihan kätsy ratkaisu, siitä vaan nikkaroimaan omaa :) Noita kenkiä kun kuitenkin kasaantuu aina eteiseen kumman paljon vaikka meillä on eteisen kaapin sisälläkin toinen (ruma) kenkäteline.

      Poista
  2. Hyvältä näyttää ja juuri sopivan kokoinen tuohon aukkoon :)

    Mukavaa lauantaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jeps, parikin senttiä liian iso/pieni olisi häirinnyt joten piti tehdä oma :) Kiitos ja mukavaa sunnuntai-iltaa sinne suuntaan.

      Poista
  3. Nice! And I love your hanger-rack too.

    Have a nice day!

    VastaaPoista
  4. Vallan mainio teline! Yksinkertainen on kyllä kenkätelineessä parasta, kun niitä popoja on kuitenkin montaa eri mallia ja väriä - meillä ainakin ; ) Me on mietitty arkieteiseen simppeliä penkkiä, ja tämä sun design näyttäisi kyllä kivalta. Vähän varmaan tarttis tehdä kyllä tukevammasta puusta, jotta voisi istua. Kiitos siis kivasta ideasta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe meillä on kyllä melkein kuin kenkäkaupassa toi kenkävalikoima, mulla kolmet samanlaiset Dr Martensin maiharit + vielä yhdet erilaiset mustat maiharit siihen päälle, ja Markilla pelkkiä Vanseja. Ja väreinä lähinnä mustaa. Mutta on se silti kiva saada niitä vähän piiloon. Niin, tehkää vähän korkeampi ja paksummasta puusta, vaikka pari hyllyä alle niin hyvä tulee =)

      Poista
  5. "Matto on ostettu Ruotsista Granitista, ennenkuin se avattiin Helsinkiin." Haha mikä hipsterlause :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kunhan totesin ettei joku nyt mene noita Granitista etsimään! Kun ei niitä siell ole muistaakseni hetkeen näkynyt..

      Poista
  6. Tosi kiva, tyylikäs ja ajaton. Tuohon päälle olisi joskus heppo lisätä toinenkin kerros.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli, eiköhän tuo aikaa kestä kyllä! Juu ihan totta, saisihan tuota jatkettuakin tarpeen vaatiessa =) Tähän eteiseen kylläkään ei, koska tulee takit vastaan.

      Poista
  7. hei mistä oot ostanut noi ihanat huivisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuterinen ihanuus on COSiltä ja viininpunainen Gina Tricotista (jo ihan pilalle nukkaantunut höh).

      Poista
  8. Aikas kiva kenkuteline! Sopii niin hyvin tuohon koloon :-) Välillä se vaatimaton ratkaisu on vaan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepajee, kiitti =) Turha liian krumeluuria tehdä, se on vaan kenkäteline hehee!

      Poista
  9. Tosi hyvännäköinen tuosta tuli kyllä.Ja soppii tietysti täydellisesti omalle paikalleen. :)

    VastaaPoista
  10. Oi mahtava! Ehkä käytän sun kenkätelinettä oman telineen inspiraationa. Tuohon meidän eteiseen taas tarvittaisiin sellainen tosi pitkä teline. Voi mikä inspiraatio tuli sisustaa tuota meidän kolkkoa eteistä... Pakko pistää tuo mieheke rakentelemaan tai sitten tehdään yhdessä.

    Muutes onko tuo naulakko sun itse tekemä vai jotain designia? Se on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulakko on Normann Copenhagenin Hang on -naulakko, josta olen tehnyt postauksen myöskin:

      http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/03/hang-on.html

      Eli siis ei ole minun tekemäni, on designia, mutta jäin hieman miettimään sanavalintaasi. Eikö minun tekemäni sitten olisi designia? Miten määrittelet designin? Jokuhan kaiken suunnittelee kuitenkin :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall