Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TUKHOLMAN TUOMISIA


Kolmen päivän reissulla ehti messujen ja Iittalan lanseerauksen lisäksi myös pyörähtää kaupoilla, ja muutama kiva juttu tarttui mukaan. Ostin arkkitehtuurimuseon kaupasta mustan mattapintaisen vaasin, lentokentältä My Residence -bookazinen ja & Other Storiesista käsivoiteen.


Residence on yksi suosikkilehtiäni, ja ensimmäiseen kirjaan on koottu viime vuoden parhaita koteja ja haastatteluja ajankohtaisista stailisteista, valokuvaajista ja suunnittelijoista. Englanniksi kirjoitettu kirjanen on osoitettu erityisesti ulkomaisille lukijoille, jotka eivät ruotsia osaa. Itse seurailen myös facebookissa heitä ja usein lueskelen ruotsiksi artikkeleita, hyvää harjoitusta sekin :)


Käsivoiteen lisäksi ostin myös mustan ihanan kaulahuivin alennusmyynnistä, sekin tuli tarpeeseen! Kaunis voidepakkaus houkutteli tekemään ostopäätöksen hyvän tuoksun ohella. Ajattelin että tuota voi vaikka käyttää jossain stailauksissakin hehe.


Musta vaasi kaipaa vielä jotain korkeampia oksia sisälleen. Ajattelin että hauskan muotoinen vaasi on ajaton ja minulta puuttuikin tuollainen korkeampi maljakko, aiemmin olen käyttänyt lasipulloja.  Ohut ja mattapintainen vaasi on keraamisen tuntuinen, mutta se onkin metallia! Kaiken kaikkiaan mukavia löytöjä, joita en Suomesta olisi ehkä saanut!

8 kommenttia

 1. Ihania tuomisia - ja kauniita kuvia, hyvin onnistui stailaus. :)

  VastaaPoista
 2. mulla on haussa pöytälamppu ja toi sun oma on tosi kivan näköinen! mistä se on ostettu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori late reply... Habitatista olen sen aikoinaan ostanut :)

   Poista
 3. Kivoja hankintoja olet tehnyt. Me kävimme messuilla laivalla ja päätin kyllä että ensivuonna minäkin lennän - sen verran kovaa oli merenkäynti :) Ostokset typistyi lähinnä laivalla tapahtuviin pakollisiin taxfree ostoksiin. Olimme nimittäin vain päivän tukholmassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo kyllä se lento on ehdottomasti helpompi, ei mene aikaa hukkaan laivalle :D

   Poista
 4. Kuinka paljon tuo kirja maksoi? Isäni on menossa ruotsiin ja mietin pyydänkö häntä ostamaan. :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall