Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PAUSE FOR HARMONY

Yhteistyössä Suomen Blogimedian ja Iittalan kanssa  

Lensin eilen Tukholmaan ja tänään aamusta pääsin osallistumaan Iittalan uuden Issey Miyaken kanssa yhteistyössä tehdyn Home collectionin lanseeraustilaisuuteen. Jo muutama päivä sitten julkaistu uusi kokoelma on herättänyt kovasti huomiota ulkomaisissa julkaisuissa, eikä ihme. 


Suomalaisia ja japanilaisia tunnetusti yhdistää samankaltainen maku designiin. Iittala X Issey Miyake  -mallisto ammentaa yhteisistä arvoista, joita ovat käsityö, ajattomuus, yksinkertainen muotoilu, väriosaaminen, edelläkävijyys sekä materiaalien kehittäminen. 


Uusi mallisto koostuu astioista, ja Issey Miyaken nimikkotapaan suunnitelluista kauniisti laskostetuista kodin tekstiileistä. Omia suosikkejani ovat kangaskassit, tyynyt, maljakot ja kauniin muotoiset lautaset. Tykkään vähäeleisestä muotokielestä ja kauniisti yhteen pelaavasta harmonisesta värimaailmasta. 


Pause for harmony on ylistys niille pienille rauhoittumisen hetkille arjen keskellä. Kun sytyttää kynttilän ja juo kupposen teetä viikonloppuaamuna. 


Inspiraationa ovat toimineet luonto ja arjen rituaalit. Lanseerauksessa oli upeita videoinstallaatioita, joista kiinnitin erityisesti huomiota kirsikankukkiin. Installaatio on avoinna vielä huomenna torstaina Wetterling galleriassa


Mukit ovat suloisen kokoisia, juuri käteen sopivia. Kiitos Suville kuvasta, ja pahoittelut noista minun rakoilevista kynsilakoistani. Tämän neidon arjessa ei keskitytä täydelliseen manikyyriin ikinä. Mieluummin käytän sen ajan todellakin rauhoittumiseen teen äärellä. Kaksi viimeistä kuvaa ovat Lotta Agatonin Iittalalle stailaamia. Upeita. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall