Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FAVORITES FROM STOCKHOLM


Tukholman messuilla kiersin Green housen, tsekkasin suosikkibrändieni osastot ja lopuksi vielä etsin trendiosaston käsiini. Monenlaista hienoa juttua osui silmiin, mutta mitään kovin uutta tai mullistavaa ei messuilta löytynyt. Kaiken kun näkee nykyään jo netistä etukäteen :) Mutta on se kuitenkin eri asia nähdä ja kosketella esineitä livenä, kuin kuvissa. Mitään erityistä missiota minulla ei ollut messuille, kunhan menin kiertelemään ja fiilistelemään. Hävitin heti alkuun matkaseurani, mutta se ei haitannut, sillä mieluiten kiertelenkin yksin.


Kaikista eniten sydämen tykytyksiä (ihan oikeasti!!) aiheutti Stringin musta osasto, jonka suunnittelusta ja stailaamisesta oli vastannut taitava Lotta Agaton. Se oli ihan huippuhieno. Osastosta teki mielenkiintoisen stailauksen runsaus ja esineiden pintamateriaalin vaihtelu.


Paljon messuilla näkyi myös värejä, erityisesti terracottaa, dusty pinkiä, persikkaa, nudea, murrettua mudan ruskeaa, petrolinvihreää ja raikkaita viherkasveja. Metallinsävyistä messinki on pinnalla ja miellyttää omaakin silmääni eniten klassisuutensa ansiosta.


Gubin osastolla oli jättimäisiä viherkasveja ja klassikoita yhdisteltynä uutuustuotteisiin. Freesiä.


Green House -osastolla oli esillä hauska Alexander Kanygin suunnittelma Ferma. Ruukuista saa koottua esilaisia kokoonpanoja luovasti.


Erilaiset keraamiset ja betoniset astiat viehättävät rouheudellaan ja käsityöläisyys saa näkyä. Epätäydellinen on kaunista. Kuvassa Tanya Klimenkon Metrica-mallisto.


Niin ikään nuoria kykyjä esittelevältä Green House -osastolta bongasin Studio Beyn geometriset kalusteet. Skarpeille metallitikkaille ja -kenkätelineelle pehmeää kontrastia loivat vesipisaraa simuloivat valaisimet ja hyllyksi taipuva peili.


&Traditionin osastolla sohvat oli päällystetty sametilla ja seinät trendisävyillä.


Ehkä erikoisin juttu joka silmiini osui oli tämä kohdun muotoinen kynttelikkö. Siisti!


Kotimaista osaamista löytyi yllinkyllin Susanna Vennon suunnittelemalta trendiosastolta. Maanläheisiä sävyjä ja mustaa yhdistelevä kokonaisuus oli kalustettu mm. Tebianin uudella mallistolla.


Semmoisia bongauksia! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall