Tietoa mainostajalle ›

LIVING ROOM UPDATE & ANOUK STUDIO


Yhteistyössä Anouk Studio 

Jotenkin olohuone ei ole aiemmin tuntunut oikeanlaiselta. Nyt tuntuu siltä että se alkaa pikkuhiljaa pääsemään oikeisiin uomiinsa. Tiedättehän, mielessä on juttuja, mutta kaikkea ei vain voi toteuttaa kerralla.


Uutuusjuttuna on tuo upea Jonathan Kröllin kehystetty juliste Anouk Studion WINTER 18 -mallistosta. Anouk Studio on juuri lanseerattu nettikauppa, joka yhteistyössä taiteilijoiden kanssa haluaa tarjota nykytaidetta kaikille. Jokaista julistetta myydään rajattu määrä painoksia, ja mallisto vaihtuu neljä kertaa vuodessa. Julisteet printataan museolaatuiselle kierrätyspaperille, ja kehystetään suomalaisena käsityönä tehdyillä mäntykehyksillä. Taiteilijat saavat puolet julisteiden myyntivoitosta. 


Ihastuin heti noihin Jonathan Kröllin luonnosmaisiin teoksiin, joita löytyy talven mallistosta kolme erilaista versiota. Muutkin kaksi olivat hienoja, mutta tämä 70x70cm versio nousi ylitse muiden nyt meidän seinälle ajateltuna.


Taulun tilalta lähti nyt se puinen seinään nojaileva ovi, jota onkin jo tässä katseltu aivan riittävän pitkään. Piilotin sen eteiseen peilin taakse, koska muuallekaan se ei olisi mahtunut. En kuitenkaan luovu siitä, mutta oli kiva saada vähän freesimpää ilmettä olkkarin nurkkaan!


Ja kyllä, mattokin on uusi! Tilasin samanlaisen, kuin mitä meillä on makkarissa pienempi versio sängyn vierellä. Kaikki muut vanhat matot ovat vain auttamattoman liian isoja tähän, joten uuden hankinta on ollut mielessä pidempään. Halusin lämmintä sävyä, neutraalia, yksiväristä. Matto toimii hyvänä pohjana sisustukselle, mutta tässä tapauksessa ei liikaa vie huomiota itseensä. Se kiiltelee kauniisti valon ja katsojan suunnasta riippuen, ja askeleet luovat siihen kuvioita.


Kirppikseltä viime keväänä löytynyt peilikuutio pääsi betonitason päälle, sillä taulu kaipasi vierelleen jotain korkeaa ja veistoksellista. Siirsin valaisimen ikkunalaudalta tähän, ja niin kokonaisuus alkoi miellyttää silmääni. Mitäs te tykkäätte? :)



6 kommenttia

  1. Niin harmonista! Ja niin persoonallista, jotenkin rennon taiteellinen viba tulee näistä kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kommentti! :) <3 semmoista rennon harmonista, persoonallisen taiteellista vibaa juuri tavoittelenkin!

      Poista
    2. Vau miten hieno taidejuliste,kehys ja neliömäinen muoto! Ja ripustus on just kohdillaan, sopivan alhaalla. Välillä näkee hienoja teoksia melkein katon rajaan ripustettuna...Tämä ei kuulu tähän mutta mainitsenpa kuitenkin yhden jutun. " Pyykkinaruripustus". Eli taulujen yläreunat samalla korkeudella tai taulun yläreuna sijoitettu samalle tasolle kuin esim oven tai ikkunan yläkarmi. Tylsää. Ja ihmissilmä alkaa mittailla ovatko yläreunat todella samalla tasolla, ts. huomion vie muu kuin itse teos tai ikkunan maisema tms. Jokin taika on kultaisessa leikkauksessa...

      Poista
    3. Heh juu tykkään ripustaa taulut luontevalle korkeudelle, riippuu tietysti tilasta. Mutta aikalailla silmän korkeudellehan ne sopivat usein. :) Verhot ja muut elementit saavat sitten olla korkeammalla!

      Poista
  2. Jos sopii udella, niin haluaisin tietää minkä sävyinen olohuoneen uusi mattosi on? Ihastuin tuohon mattosarjaan jo aikasemmassa postauksessasi ja tilasin 140x200 kokoisen maton sävyssä Vaaleanharmaa/beige. Saamani matto ei kuitenkaan ole mielestäni beigeä nähnytkään, enemmänkin ehkä Harmaa/vaaleanvihreä. Nyt podinnan alla, että palautanko vai pidänkö. P.s Blogisi on lempparini! Se on auttanut minua selkeyttämään ajatuksiani ja mieltymyksiäni sisustuksen suhteen sekä tarjonnut valtavasti inspiraatiota ja kauneutta arkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii toki! Tämä on juuri sitä samaa sävyä harmaa/beige. Ja minun mielestäni se on myös enemmänkin harmaa, olisin toivonut enemmän beigeä. Mutta vihreään ei oma mattoni mielestäni taita. Ja muiden harmaiden juttujen rinnalla se on kuitenkin mukavan lämmin, joten itse sitten pidin maton. Hinta kun kuitenkin oli niin edullinen :) Ja kiitos, onpas tosi kiva kuulla! <3

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall