Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TERKUT SAN FRANCISCOSTA


Heipparallaa, täällä sitä ollaan 24 tunnin matkaamisen päässä maapallon toisella puolella. Eka jenkkireissuni ikinä. Tultiin pikkusiskon kanssa tänne pariksi viikoksi moikkailemaan meidän pikkuveljeä, joka opiskelee täällä kuvittamista yliopistolla. Mahtavaa nähdä Topin paikkoja täällä, nyt pystyy paremmin kuvittelemaan hänen elämäänsä täällä. Onhan tämä nyt ihan törkeän siisti paikka! Eka päivä takana, monta vielä edessä. Me vuokrattiin Airbnb-kämppä Mission Districtin alueelta.


Tässä nyt siis sekalainen pieni kuvapläjäys ekalta päivältä, jolloin käytiin Dolores parkissa, kiivettiin mäelle katsomaan maisemia Twin peaksille päin, jatkettiin Castron kautta alas ja siitä sporalla keskustaan Nobhilliin Topin kämpille. Siellä vähän kokkailtiin ja sitten siitä taas puistoon. Ruoka on täällä ihan hemmetin kallista, se oli aika yllättävää. Kerrankin kotiin palatessa ruoka tulee tuntumaan edulliselta kaupassa :D


Olen fiilistellyt paloportaita, värikkäitä rakennuksia, palmuja, aurinkoa ja sisarusaikaa. Parasta matkaseuraa. Ja täällä on nyt niin helppoa kun Topi johdattaa ja tietää paikkoja valmiiksi.Meidän kämppä täällä on ihan älyttömän hieno, siitä pitää tehdä postaus erikseen vielä. Mutta tässä muutama ihana fiiliskuva. Neliöitä on varmaan kahdeksankymmentä ja sisustus on vallan hurmaava. Meidän isä liittyy vielä ensi viikolla seuraan, joten meillä on melkein koko perhe sitten kasassa. Hänellä tosin on työhommia paljon tiedossa, joten me ollaan lähinnä sisarusten kesken. Toki varmasti tutustutaan paikallisiinkin!


Ilahduin naurettavan paljon kun huomasin että täällä on vanha haavetuolini Diamond.


Kylppärikin on niin unelmahieno, valkoista metrolaattaa seinällä, pellavaverho ikkunassa, itämainen matto lattialla ja läpinäkyvä suihkuverho ammeessa.


Topi meni varaamaan tuon täydellisen alkovin nukkumapaikakseen, mutta minä saankin nukkua tuossa parin kuvan takaisessa huoneessa, jossa on katto komeasti rapistunut.Seikkailu jatkukoon! Ja hei jos jollain on heittää vinkkejä ihanista kahviloista, ravintoloista, gallerioista, liikkeistä, baareista, bileistä, mistä tahansa must see -jutuista niin olisin erittäin kiitollinen! 

4 kommenttia

 1. Off the grid food truck tapahtumissa kannattaa käydä syömässä. Superhyviä rekkoja edulliseen hintaan!

  VastaaPoista
 2. Oi San Francisco on kyllä aivan ihana! Ja tämä rafla on ollut yksi ehdottomia lemppareita ikinä: http://www.barjules.com/ Pöyta kyllä kannattaa käydä varaamassa jo päivällä, koska pieni rafla saattaa täyttyä tosi nopeasti. Toinen erityisen siisti paikka California Academy of Sciences, jos nyt sattuu tykkäämään kaikenlaisista elukoista, etenkin vedenalaisista! :)

  VastaaPoista
 3. Fairmont-hotellin Tonga Room on huippu!

  VastaaPoista
 4. Oi ihana SFO! Mä tykkäsin tosi paljon kans Missionin huudeista. Itse olin ystävän luona joka asui Haight-Ashburyn vanhoilla hippialueilla, oli sekin näkemisen arvoinen :)
  Kantsii käydä Castro Theaterissa leffassa, oli mahtava paikka. Tosi hienot puitteet ja klassikkoleffoja viikonloppuisin ja jotenki tosi kiva fiilis :) Tein myös laivareissun Sausaliton pikkukaupunkiin yks päivä. Sekin oli kivaa!

  Huippua reissua!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall