Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUSSIN YKSIÖ KALLIOSSA


Kurkataanpas tällä kertaa ihan uusiin nurkkiin, nimittäin pääsin kuvaamaan tyylikkään kaverini Jussin kotia. Olin instagramin kautta ja snapchatista nähnyt kivoja yksityiskohtia Jussin kämpästä, joten tuumasin että tätä voisi olla kiva vilautella blogissakin. Ja kivalta se tosiaan näytti livenäkin!


Erityisluokan kouluavustajana työskentelevä Jussi asustelee nyt toista vuotta vuokralla tässä kalliolaisessa asunnossa, ja viihtyy mainiosti asuinseudullaan. Kaverin kautta löytynyt asunto oli hänellä aluksi vain vuoden, mutta kun kaveri halunnutkaan enää palata asuntoon niin Jussi päätti jäädä pidemmäksi aikaa. Kesällä hän on lähinnä käynyt nukkumassa kotona, mutta kämppä on pysynyt siistinä tavaroiden karsimisen ansiosta. Hänen sisustusfilosofiansa on turhan tavaran välttäminen ja vanhojen, elämäntarinaa sisältävien kalusteiden käyttäminen sisustuksessa. Rento sisustus on mutkattoman toimiva, koti on helppo siivota mutta kuitenkin persoona näkyy.


Ruokapöytänä toimii keittiön ovi, ja taulut ovat Jussin ystävän maalaamia.Iso ruokapöytä on sijoitettu keskelle huonetta poikittain, joka tekee tilasta heti mielenkiintoisen. Siihen mahtuu ystäviä hyvin kokoontumaan ympärille, mutta Jussi toivoisi voivansa mahduttaa vielä sohvan kotiinsa.

Siellä täällä lojuu asusteita, ja vaatteita roikkuu seinillä henkareissa. Mielestäni oma tyyli on kiva tuoda esille sisustuksessa, eikä kaikkia vaatteita tarvitse piilottaa kaappien sisälle. 
Eteisestä löytyy polkupyörän lisäksi pari mustaksi maalattua eurolavaa, jotka toimittivat ennen sängyn rungon virkaa. Nyt niissä roikkuu takkeja. Pieni kirjava takki on Jussin lapsuudenmuisto.Vanha matkalaukku on itse maalattu.


Pakko mainita että kovikselta näyttävä Jussi on kyllä todella herttainen tyyppi, joka ajattelee aina muita ja nauraa paljon. Instagramista hänet löytää nimellä @mustamuikkunen. Kannattaa käydä tsekkailemassa, siellä on hienoja kuvia. 


Kultaiset kehykset löytyivät käytettyinä, samoin ikkunat. Iso koristeellinen peili kultaisilla kehyksillä olisi myös hakusessa kuulemma. Rakastan itsekin jostain syystä tuollaisia krumeluurikehyksiä, ja varsinkin oikeita vanhoja, ja hieman kulumaa ottaneita. Fiilisteltiin yhdessä peilejä, joiden peiliosa on kulunut.


Asuntoon kuuluu vielä kylppäri, vaatehuone, pieni keittokomero ja mukavan kokoinen lasitettu parveke. Parvekkeen sisustuksen Jussi myi pois, sillä talossa piti alkaa julkisivuremontti, mutta sitten hän saikin kuulla että remppaa oli siirretty vuodella eteenpäin. Joten ei kuvia sieltä tällä kertaa heh..


Valkoinen verho parvekkeen ovella pehmentää tunnelmaa ja elokuun lämmin valo teki tunnelmasta hieman uneliaan. Kiva kun sain käydä kurkistelemassa tätä kotia! Kiva saada vähän miesten sisustusta esille välillä :)

7 kommenttia

 1. Tosi kivan näköinen ja oloinen yksiö. Kyllä minäkin tuolla viihtyisin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on näköjään yhteisiä tuttuja :) Hyvä Jussi! Itse oon nähnyt kämpän livenä vain silloin entisen asukin siellä asuessa enkä kyllä muista siitä sisustuksesta pätkääkään, mutta tää näyttää ainakin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Ai tämmösiä miehiä on olemassa :)
  Viittaan siis siihen että välittävät esteettisyydestä. Todella kaunis, kodikas ja persoonallinen koti.

  VastaaPoista
 4. Tiedän, että luet tätä postausta Jussi ihan seppona ja halusin vaan sanoa, että oon kateellinen tosta Adidaksen verkkatakista. Ja hieno koti hei!

  VastaaPoista
 5. Olisiko taideteosten tekijän nimen voinut julkaista sillä teokset ovat keskeinen osa joitain kuvia? :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall