Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LIVINGROOM CHANGES | JA PORA LAULOI


Ollaan asuttu nyt aikalailla päivälleen vuosi tässä, ja eilen sitten saatiin vihdoin ensimmäiset taulut seinälle. Mark ei mitenkään erityisesti rakasta poraamista, mutta nyt kun sain hänet houkuteltua kyseiseen puuhaan, niin pistettiin samalla taulut seinälle ja muratti kattoon. Kävin toissapäivänä ostamassa tauluihin kehykset, jotta homma hieman etenisi. Sohvan takana nojaillut osb-levy pääsi kellarikomeroon, ja olkkari alkaa näyttää melko valmiilta. Jos nyt vielä lampun saisi päivitettyä kunnolliseen versioon tuon väliaikaisratkaisun sijaan, niin olisin vielä tyytyväisempi.



Nurkka piristyi muratin ansiosta mukavasti, eikä ikkuna välttämättä kaipaa enää verhoja ollenkaan kun tuohon väliin sai nyt jotain. Muratti on säilynyt toistaiseksi hyvin hengissä, ja puskee kovasti uusia lehtiä. Suihkuttelen sitä joka päivä, kiitos neuvoista sen suhteen! 


Mielestäni muratti sopii olkkariin hyvin, makkarissa se näytti liian romanttiselta. Nyt on makkarinkin romanttisuusbalanssi taas kunnossa kun sai kasvin sieltä pois roikkumasta. Olohuoneessa on aika maskuliiniset linjat joten rönsyilevä kasvi tuo hauskaa kontrastia.


Lamppu sojottaa yleensä ylöspäin, sillä siitä tulee miellyttävämpi valo katon kautta. Jos sohvalla lukee jotain, niin sitten se on hyvä kääntää alas.


Kiinnitettiin muratti kattoon ketjuilla, joita oli tallessa valmiiksi.


Mark tykkää enemmän noista tauluista kuin siitä osb-levystä, ja joku skedeaiheinen juliste/taulu olisi myös jossain vaiheessa tulossa mukaan kollaasiin. Tai jollekin muulle seinälle.



Ette usko miten tyytyväinen olen noihin tauluihin! Siis vihdoin ja viimein meillä on tauluja seinällä! Ikuisuusprojekti valmis, huhhuh. Tykkään lopputuloksesta kovasti.



Kaikkein parasta olisi, jos tuon sohvan takana olevan seinän voisi maalata tummanharmaaksi ja tuon lampun tosiaan vaihtaa kunnolliseen. Sitten alkaisi jo näyttää hyvältä. Pitää katsoa jaksaisiko sitä ruveta maalauspuuhiin. Mitäs sinä tykkäät?

I am so happy that finally we have frames on the wall and the plant hanging from the ceiling! The livingroom is starting to look quite finished. It would the perfect to paint the wall behind the sofa with dark grey, but let's see whether we can do it. And a proper pendant lamp instead of that temporary diy lamp. But for now I'm still happy with this result!

49 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää, niin taulut, mies kuin koirakin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! Sain kyllä komean mallin kuviin mukaan <3

      Poista
  2. Tykkään! Taulut on tosi hyvännäköisiä ja muratti hauska :)

    VastaaPoista
  3. Muratti on ihan mielettömän hyvän näköinen. Se on niin pitkä, että siinä on melkein jotain yliluonnollista. Tosi makee lopputulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo rakastuin siihen kyllä ihan ensi näkemältä :) Ei tarvii odotella ite vuosikausia sen kasvamista! Kiitos Vilja :)

      Poista
  4. Ihanalta näyttää! Tykkään etenkin tosi paljon tuosta metsämaisemasta <3 Mekin ollaan asuttu kämpässämme reilu vuosi, enkä oo saanut vielä yhtäkään taulua seinille, jos tauluhyllyä ei lasketa. Haluaisin keräillä makkariin jonkun ihanan taulukollaasin, tämä postaus ja sun instakuvat toi kyllä nyt ihan uutta puhtia puuhaan :-D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! :) Toi metsämaisema on ihana, tykkäisin jos se olis ollut vielä isompi, mutta tuo oli kaikista isoin koko. Saa siitäkin onneksi fiiliksen irti. Mutta hei kyllähän tauluhylly lasketaan! Ja tsemppiä kollaasin keräilyyn, se kyllä vaatii vähän vaivaa että saa ne julisteet ja kehykset kaikki hommattua, puhumattakaan siitä kiinnittämisestä hah.

      Poista
  5. Kuinka paljon taulut tosiaan tekeekään. Ja tuo muratti on ihan täydellinen, pitäisi itsekin hieman skarpata noiden viherkasvien kanssa ja tuoda niillä vähän väriä meidän muutoin niin värittömään kotiin :). Kiitos jälleen inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän ne tosiaan viimeistelee kokonaisuutta, mulle tuli ihan semmonen fiilis että huonekorkeus olis kasvanu noiden myötä! Ihastelin seinää ja murattia koko loppupäivän innoissani :D Joo mulle noi viherkasvit on semmoinen mukava värintuoja, kun muuten ei värit oikeen iske sisustamisessa. Kasvien muodossa kuitenkin hyväksyn!

      Poista
  6. posters are great and this plant looks really cool.

    VastaaPoista
  7. Really gorgeous, I love the raw linen optic of the pillows ♥ and the various shades of grey! Thanks for sharing!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot! Yes grey is a good colour with a dog ;)

      Poista
  8. Mistä sä oot tilannu noit julisteita? Kaipaan itse tänne mun luolaan jotain seinälleni, saman tyylisiä ku noi teidän julisteet sohvan yläpuolella :)

    Onks sul mulle winkkejä ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nihilism ja metsä on Society6:stä ja toi ympyräjuttu Kristina Kroghilta :)

      Poista
    2. Jeah, kiitos! apua tuolt löytty vaik mitä ihanii juttuja :D

      Poista
  9. Onpas muratti tosiaan hieno! Eikö Lulu yritä tarttua siitä kiinni tai ole muuten kiinnostunut siitä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah siis ei Lulu ole kiinnostunut siitä ollenkaan :) Se on jo niin vanha, 4,5v ettei turhaan jaksa hötkyillä viherkasveista.

      Poista
  10. näyttää ihan älyttömän hyvältä!! mutta nyt kun sanoit, niin kyllä se tumma seinä olisi piste iin päälle.

    teillä taitaa olla maailman suloisin koira :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Joo kyllä se tumma seinä vaan olisi ihana ja tois vähän enemmän persoonaa tänne. Sit vaan pitäis ensin kysyä lupaa vuokranantajilta + maalata se poismuuttaessa valkoiseksi.. Pikku homma josta voin kuvitella että Mark ei liikaa innostuis :D

      Poista
  11. Musta on kiva ku nuo taulut on tolleen rennon näkösesti! :) Ei silleen liian asetellun tai jäykän näköisesti (vaikka varmasti olette paikat miettineet tarkaan). Tykkään! Kuvatkin on tosi kiva ja kokonaisuus rock.

    (Itsekin tässä Society6:sen tilausta odottelen saapuvaksi...)

    -Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulujen paikan kattominen oli kyllä tosi vaikeeta kun se, joka piteli tauluja, seisoi tavallaan seinän edessä eikä kokonaisuutta nähnyt kunnolla mitenkään. Joten kohtalaisen summamutikassa noi on tohon lätkitty, vähän koitin tietty mallata ja miettiä mutta ei sitä oikeen nähnyt että miten ne siihen osuu. :D Ihan hyvin onneksi näköjään kuitenkin! Mutta kiitos ja tsemppiä omien julisteiden sommitteluun ;)

      Poista
  12. Tosi kivat taulut ja koko olkkari, miellyttää myös minun silmää :) ja harmaa seinä olisi varmasti tosi namu. Tiedätkö jo minkälaisen valaisimen haluaisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo samat lamppuvaihtoehdot on oikeastaan ollut jo pidempään mielessä, voisinkin tehdä aiheesta pian postausta :) Tumma seinä olisi ihana! Pitää varmaan sitä asiaa alkaa ajaa jossain vaiheessa hehe.

      Poista
  13. Muratti on todella komea!!! Sopii jotenkin tuon lattiansävyn kanssa täydellisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä harvinaisen nätti muratti, toivotaan että onnistun pitämään sen elossa :) Lattian sävyä en ite menis kehumaan mutta onhan tuossa vihreän ja puun kombossa semmoista luonnollista fiilistä!

      Poista
  14. Todella hieno olkkari! Ja muratti on tosiaan oikealla paikalla. Itse asiassa tykkään kovasti myös tuosta riisipaperipalloryppäästä - todellakin kiva idea valaisimeksi.

    Kannattaa porata itse kun tarttee ;), ei siinä ihmeesti käsivoimia tarvita, pikemminkin vaan vakaata kättä. Ja kiviseinää poratessa tosiaan kuulosuojaimet! Tajusin itse, mitä olen menettänyt (:D) vasta kun täällä huvilalla huomasin, etten kerta kaikkiaan voi sälyttää kaikkia poraushommia muiden harteille. Nyt tavarat menee sinne minne haluan, silloin kun haluan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo mulla on vähän huonoja kokemuksia poraamisesta, siinä ei vakaa käsi auta kun just siihen kohtaan osuu joku kivi, jonka takia pora lähtee vetämään sivuun ja yhtäkkiä seinässä onkin kiva railo! Se on kuumottavaa. Mutta pitäis kyllä tosiaan ottaa enemmän itekin haltuun tota poraamista. Kattoon en kyllä edes yltä keittiöjakkarankaan avulla, mutta seiniin toki.

      Poista
  15. Hieno ratkaisu toi muratti! Huonekasvit on ihan liian aliarvostettuja, pitäis itsekin älytä hankkia sellainen. :D Btw, mistäs löysit nuo kehykset? Sun innoittamana tilaamani Society6-paketti kolahti viime viikolla postiluukkuun, ja tarvisin just samantyyliset kapeat, kiiltävänvalkoiset kehykset... Joka paikka tuntuu olevan täynnä pelkkiä maalaisromanttisia kuultolakattuja puukehyksiä. Ainakin täällä pohjoisessa Oulussa. En ikinä kommentoi, mut sun blogi on huippu!

    T. Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi valkoset kehykset ostin Ikeasta ja mustat on kirppikseltä. Noi valkoset ei kyllä kiillä pahemmin, ennemminkin niissä on himmeä maalipinta :) Mutta Ikeasta kyllä löytyy, niillähän on verkkokauppakin. Kuultovalkoiset raalaisromanttiset kehykset ei kyllä kuulosta liian houkuttelevilta, toivottavasti saat hommattua enemmän omaan tyyliin sopivat ;) Terkkuja Ouluun! Itseasiassa selasin just lukijatutkimuksen tilastoja läpi ja huomasin että Oulussa on erityinen lukijakeskittymä, hauskaa. Kiva kun pistit kommenttia :)

      Poista
  16. Tosi hyvältä näyttää! Niin taulut, muratti kuin mallitkin :) Minä olen valkoisten seinien ystävä, mutta uskon harmaankin sopivan teille hyvin. Mistä muuten tuo sohva, onko päällinen tehty erikseen? Se on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! :) Sohva on ostettu käytettynä huuto.netin kautta, mutta kangas on tehty siihen erikseen. Pellava löytyi Ikeasta, ja äitini ompeli päällisen suunnitelmieni mukaisesti. Natsaa meillle paremmin :)

      Poista
  17. Mistä tuo jalkalamppu on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen Tapanilasta Mosa Interiors- nimisestä liikkeestä. :)

      http://www.mosainteriors.fi/
      http://www.wattveke.com/lamps/floor-lamps/miller-floor-reading.html

      Poista
  18. Heippa, olen etsiskellyt tuollaisia ketjuja joilla saa kukan kattoon roikkumaan, mistäköhän olet oman versiosi löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat sitä alempaa joka on kiinni ruukussa, niin en kyllä yhtään omista muistikuvaa mistä se on peräisin. Roikkunut mukana työkalulaatikossa jo monta vuotta. Odottaen tätä hetkeä ilmeisesti.

      Poista
  19. Kiva tuo kasvi katossa! Harmaa seinä sopisi hienosti, tai joku jopa vähän värikkäämpikin vaihtoehto ;)
    Tiedätkö/voitko kysyä mistä postaamasi Carolinan kodin makuuhuoneen vaaterekit ovat?

    Jessy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa sopisi kyllä, mutta ei mikään laimean harmaa vaan kunnon tumma pläjäys! Värit, nääh.. :D Ne vaaterekit on kuules Ikeasta!

      Poista
  20. Ihana olohuone ja asunto teillä! Löysin sun blogin Cosmon kautta, ja nyt sulla on uus lukija :D
    Muutamme poikaystävän kanssa uuteen kämppään kesäkuussa ja olen saanut niin paljon inspiraatiota sinun blogista, kiitos!
    Se muistuttaa vähän teidän asuntoa, jos katsoo pohjapiirrustuksia.
    Niin ja muratti hieno ja mallit myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Hauskaa että bongasit sieltä Cosmosta ja päädyit tänne, tervepätuloa seurailemaan meikäläisen juttuja :) Huippua kuulla että inspiraatiota löytyy, onnea teille uuteen kotiin!

      Poista
  21. Hieno muratti! Sainpa taas kipinän kiinnittää vähän enemmän huomiota omiin kasviraukkoihin :)

    Vinkkinä muutes, että jos poraaminen ja reiät seinissä ei oikein innosta, niin kannattaa kokeilla taulutarroja. Meillä on kaikki (tosi isotkin) taulut roikkuneet jo pari vuotta seinillä näillä: http://solutions.3msuomi.fi/wps/portal/3M/fi_FI/EU-Command/Home/Products/Hanging/
    Jos vaan kehyksissä on tarpeeksi leveä tasainen pinta, ja seinä on tasainen, niin hyvin pysyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu täytyyhän noita hoivata melkein joka päivä jotta pysyvät hyvässä hapessa :) Mulla on vähän huonoja kokemuksia noista seinätarroista, irroitettaessa on maali lähtenyt repeytymään irti ja yhtälailla sitäkin kohtaa saa sitten jälkeenpäin korjailla maalin kanssa. Lisäksi taulut ovat tippuneet kokonaan lattialle, joten en ainakaan mitään isoa / lasista taulua niillä uskaltaisi kiinnittää :) Semmoset mieluummin porataan.

      Poista
  22. it looks really great, stylish and yet comfortable. the pictures on the wall are beautiful.
    is the table an old suitcase?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot! =) The wooden trunk is my mother's grandad's old suitcase yes. He used it when he had to move to Sweden during the war in Finland. And now I've got this very precious furniture!

      Poista
  23. näyttää tosi hyvältä! muratti erityiseen, haluttaa meillekin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! No sit vaa murattiostoksille Noorasein ;)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall