Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SPRING IS HERE | EKAT KAHVIT PARTSILLA


Tänään piti ottaa kaikki irti auringosta ennen sitä uhkailtua lumimyräkkää. Päätin uhmata kovaa tuulta, ja onneksi sisäpiha antaakin hieman suojaa pahimmilta puuskilta. Kannoin tuolin, pöydän ja aamiaisen tuuletusparvekkeelle ja otin pisamia naamalle. Olisi kai pitänyt laittaa jotain aurinkorasvaakin, sillä nyt punoittaa otsa ja nenä haha.. Mutta sehän muuttuu pian terveeksi elonmerkiksi, ei tartte enää kohta olla ihan kalman näköinen talven jäljiltä. Ihanaa oli, aurinko lämmitti jo niin että tuulenpuuskien välissä oli pakko ottaa takki pois. Lulu seuraili pihan tapahtumia parvekkeen kaltereiden välistä ja nuuskutteli ilmaa tyytyväisenä silmät kiinni. Viime vuonna tässä tuli useammat kahvit lipiteltyä, ja ajattelin jatkaa samaa harrastusta tänäkin keväänä. Suht aikaisin saa kyllä tänä vuonna olla liikenteessä, ihan mahtavaa! Joko te ootte korkkailleet partsikauden?

It is quite rare to enjoy breakfast in the balcony in march, normally this time of the year is much colder. But today I decided to carry breakfast outside and it got so hot that I had to take my jacket off. Amazing! Lulu was enjoying also and I think that I burnt my face a little bit.. But winter is coming back for few weeks, so they say. Snow and freeze. Blah. Still, summer is not far away! Yeyy!

10 kommenttia

 1. Ihan vielä ei ole partsikautta päässyt korkkaamaan kun aurinko ei kovinkaan parveketta helli ( ainakaan vielä, mutta toivo elää! ) ja tuuli käy siihen niin voimakkaasti. Tosin ei siellä ole mitään kalusteitakaan kun muutto tähän parvekkeelliseen asuntoon tapahtui "vasta" joulukuussa, mutta hitaasti hyvä tulee. Ehkä jo parin kuukauden sisään pääsee nauttimaan aamuteet partsin puolelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kunhan nyt ennen kesää saat jotain tuolia sinne hommattua niin eiköhän teen nauttiminen pääse hyvään alkuun :) Jos ei aurinkokaan vielä sinne paistele.. Meillä on kyllä hyvä tuuri että tähän meidän rapun kohdalle paistaa tosi hyvin aurinko, ja suojaisakin tämä on. Miinusta siitä ettei parveke ole oma ;D

   Poista
 2. Oih miten houkutteleva näky! Onneks noi sääennusteet lumen osalta ainaki tääl pohjanmaalla peruuntui.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tännehän pamahti tänä aamuna kunnon loskat, nam! Onneks tuli eilen nautittua :)

   Poista
 3. Kivaan blogiin törmäsin, miten lie en aiemmin ole tänne eksynytkään. Lukijaksesi jään ja jotenkin tykkään niin kovasti tuosta kattosiluetti kuvasta. Tykkään vanhojen talojen fasadeista oli ne sitten kaupungissa tai maalla :) Mukavaa päivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun törmäsit, tervetuloa seurailemaan :) Mukava kuulla että mun jutut on mielenkiintoisen oloisia. Mäkin tykkään noista vanhojen talojen silueteista, kaikki erikoisemmat viritelmät on parhaita! Kiitos ja samoin leppoisaa viikonloppua sinnekin suuntaan. :)

   Poista
 4. Ihana! Tänään oli jo 8 astetta ja viikonloppuna paistaa aurinko :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaina oli ihanaa mökillä juoda kahveja terassilla :) Kyllä se kevät tulee! Kiitos ja toivottavasti sulla oli myös mukava viikonloppu. :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall